RETRO RÁDIÓ

Magánnyomozóval keresteti eltűnt fiát a kétségbeesett édesanya





Egy hónapja nem hallott édesanyja a 17 éves fiáról. Az elkeseredett nő úgy döntött, felkeres egy magánnyomozót.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.02.05.
Módosítva: 2023.02.05.
eltűnt nyomozás édesanya

A 17 éves Nagy Péter Józsefet egy hónapja keresi édesanyja és a rendőrség. A fiatal békéscsabai otthonukból tűnt el január elején. Édesanyja, Annamária teljesen kikészült ez idő alatt, végső elkeseredésében úgy döntött, egy magánnyomozót is felkeres annak érdekében, hogy fiát minél hamarabb megtalálják.

A 17 éves fiú már egy hónapja nem ment haza.  Fotó: police.hu

Annamária közösségi oldalakon is megosztotta eltűnt fia képét, hátha ott jelentkezik valaki, aki látta a fiatalt. 

Nem tudom, mit tehetek még, nagyon el vagyok keseredve! Nagy nehezen sikerült összegyűjtenem 100 ezer forintot, ennyit kér ugyanis a magánnyomozó a munkájáért. Az utolsó pénzemet is nekiadtam, bármit megadnék azért, hogy előkerüljön a fiam

– mondta az asszony.

A 17 éves József egy nagyon rendes fiú volt, aki mindig is szakács szeretett volna lenni, az utóbbi időben viszont az anyja szerint egy nagyon rossz bandába került bele. 

– Sajnos drogozott is. Belekerült egy nagyon rossz társaságba  – árulta el, majd hozzátette, a fiú telefonja már 2 hete ki van kapcsolva.

József édesanyja már napok óta nem alszik, elmondása szerint neki nincs senki más a fián kívül, mozgáskorlátozott és nincsen családja. Az idegeskedéstől már enni sem tud, ami miatt gyomorproblémái is kialakultak. 

Összerezzenek, ha valaki csenget, mert félek attól, hogy valaki rossz hírrel állít be hozzám. Alig bírok aludni, éjszakánként felriadok és magamat hibáztatom. Lehet, hogy ha nem lettem volna vele ennyire szigorú és több teret hagytam volna neki, akkor most nem jutottunk volna el idáig

 – meséli könnyek között. 

Korábban is volt már arra eset, hogy magánnyomozót béreltek fel eltűnt emberek felderítésére. Talán az egyik legismertebb az eltűnt Szeitl Gergely esete, akit csak óbudai „tai chi-s” férfiként emlegettek. Az eltűnt 38 éves férfit a rendőrség, családja, rokonai és barátai is hatalmas erőkkel keresték. Gergely a II. kerületi Őzgida utcából a közeli erdőbe ment 2020. január 13-án, de nem tért haza. A férfi eltűnéséről szinte a teljes sajtó beszámolt. Egy hónappal később találták meg a férfi holttestét. 





 





Ezeket olvastad már?
Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Megérkezett az első fotó a nagypénteki budapesti robbanás helyszínéről

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Szemet vonzó ismertetőjel: őt keresik a magyar rendőrök

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

Reggel került fel a körözési listára, hatkor már csattant is a kezén a bilincs

„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás