Anonymus újra jelentkezett, de Márki-Zay szerint ez a baloldal ügye, ezért őt nem is érinti + videó

Patek Gábor neve egyébként nem lehet ismeretlen, hiszen már korábban a kispesti korrupciós botrány kapcsán is előkerült.

MEDIAWORKS-HÍRCENTRUM
2022. 03. 16. 22:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem az én problémám, hogy a baloldalt mi érinti

- ezt válaszolta Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnöke a Mediaworks Hírcentrumának Vácon az újabb Anonymous videók kapcsán.

Az álarcos alak március 16-i videójában már három nevet is megemlített, mégpedig Patek Gábort, dr. Fischer Lászlót és Deák Gábort. Azt mondta, hogy róluk, a politikai megbízóikról, illetve a 3., 18. és 19. kerületekben végzett tevékenységükről fog beszélni.

Patek Gábor neve egyébként nem lehet ismeretlen, hiszen már korábban a kispesti korrupciós botrány kapcsán is előkerült.

Karácsony Gergely főpolgármester a Mediaworks-Hírcentrum kérdésére azt mondta, hogy nem rándult görcsbe a gyomra, amikor ismét felbukkant Anonymous.

Borítókép: Képernyőfotó (Forrás: YouTube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.