Ezek a celebek tették tiszteletüket Berki Krisztián temetésén - Fotók

Kökény Attila temetés Schobert Norbi Hajdú Péter Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban megírtuk, ma 14.30-kor kezdődött Berki Krisztián temetése, ahova Mazsi kérésére fehér ruhában érkeztek az emberek. A rokonokon és barátokon kívül számos híres ember is tiszteletét tette a szomorú eseményen. 

Hajdú Péter nem titkoltan jó kapcsolatot ápolt Berkivel, halálhírére az elsők között reagált a közösségi oldalán. Olyannyira, hogy egyes hírek szerint a médiasztár a túlvilágról üzent Hajdúnak egy halottlátón keresztül. Ezek után nem kérdés, hogy Péter is megjelent Krisztián temetésén.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Schobert Norbit és Rubint Rékát szintén megrázta Krisztián hirtelen távozása. A fitnessguru szintén a közösségi oldalán nyilatkozott ennek kapcsán. Később azt is elárulta, hogy szerinte Berkit "a depressziója ölte meg." Ő és Réka is megjelent Krisztián temetésén, láthatóan ők sem tudják feldolgozni a látottakat.

Berki Krisztián temetése, Rubint Réka, Schobert Norbert Fotó: Koncz Márton - Origo

Kökény Attila is megjelent, sőt, mi több, színpadra is lépett Berki temetésén. A két híresség nagyon jó kapcsolatot ápolt, Attila nemrég nyilvánosságra is hozott egy videót, amelyet vélhetően korábban Krisztián küldött korábban neki. A felvételen láthatjuk, ahogy egy ismeretlen zenész Kökény Attila egyik slágerét játssza, közben Berki épp szerelmet vall Mazsinak. Szívszorító videó.

Berki Krisztián temetése, Kökény Attila Fotó: Koncz Márton - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.