Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen apa Rácz Jenő - Gyuricza Dóri mindent elmesélt!

default user icon
MME
Nemrégiben volt egy éve, hogy Gyuricza Dóra és Rácz Jenő összeházasodtak. A nászútról – bár akkor még nem tudták – már hárman tértek haza, és áprilisban, a tervezettnél pár héttel korábban megszületett Kamilla. Hogy a tűpontos napirendhez szokott séf hogyan viszonyult a váratlan fordulathoz, és, hogy milyen az élet egy munkamániás sztárszakáccsal, arról mesélt most Dóri a hot! magazinnak.

– A házasságkötéstől sokan valami újat, jobbat és többet remélnek. Mi azonban éppen azért fogadtunk egymásnak örök hűséget, mert nem akartuk, hogy bármi is változzon. Azért mentem hozzá Jenőhöz, mert úgy szeretem, ahogy van. Csodálatos férj és apa! Még azt is imádom benne, hogy munkamániás – mesélte Gyuricza Dóri a hot! magazinnak, az első házassági évfordulójuk alkalmából készített interjúban.

 

A görögországi nászút után néhány héttel kiderült, hogy babát várnak.
– Habár nem ekkorra terveztük, de mondanom sem kell, hogy mekkora volt az öröm. Emlékszem, még a kapcsolatunk elején szóba került a gyermekvállalás. Jenő már akkor mondta, hogy késznek érzi magát az apaságra. Számomra ez óriási meglepetés volt, hiszen ritka, ha egy férfi 30 éves kora körül vágyik egy gyermekre.

Dóri és Jenő házaspárként töltött első éve igen eseménydúsra sikeredett: azontúl, hogy megszületett Kamilla, rengeteg helyre ellátogattak együtt, sőt a sztárséf megnyitotta a második éttermét is.

– Szerencsére nem voltak komolyabb rosszulléteim a várandósságom alatt, ez azért megkönnyítette a helyzetünket, és tudtunk utazni. Kissé megcsavarta a dolgokat, hogy a kislányunk előbb érkezett, mint vártuk, és Jenő akkor még nem végzett A Konyhafőnök forgatásaival. Így a szülést követő egy hét nem volt egyszerű, mégis sikerült harmóniában átvészelnünk – részletezte a kismama.

 

Nagyon jól kiegészítik egymást Kamilla ellátásában is. Előfordul azért, hogy egyikük jobban aggódik valamiért, de ilyenkor mindig támaszra lelnek a másikban.

Azt, hogy érez párja iránt Dóri, megtudhatod az eheti hot! magazinból - keresd az újságáruoknál és A DIGITALSTANDON!

Ezek is érdekelhetnek

Friss