Titoktartást kért a násznéptől Hosszú Katinka, képet sem posztolhatnak az esküvőről





A páros augusztus utolsó hétvégéjén fogja kimondani a boldogító igent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.12.
titkos lagzi

Miközben az olimpiai bajnoknő a századik nemzetközi versenyen megnyert medáljáért küzd Rómában, információink szerint itthon viszont javában folyik Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvőjének előkészítése. Az Európa-bajnokságot követően bekötik Katinka fejét.

A szerelmesek három és fél éve alkotnak egy párt, Máté januárban kérte meg kedvese kezét /Fotó: Bors

Már korábban is megírta a Bors, hogy Hosszú Katinka és vőlegénye, Gelencsér Máté egy életre szeretné meghosszabbítani kapcsolatukat, ezért bejelentették, hogy augusztusban összeházasodnak. Az édesapa, Hosszú István azt is megosztotta, hogy a pár lakóhelyén, Szentendrén lesz a nagy esemény.

Rómában, az úszók Európa-bajnokságán persze nem az esküvő a központi téma, hiszen az olimpiai, világ- és Európa-bajnoknő egy fantasztikus csúcsot szeretne felállítani, miszerint pályafutása századik érmét akarja bezsebelni a versenyen. Ehhez mindösszesen négy medál hiányzik a gyűjteményéből. A helyszínen tartózkodó szövetségi kapitányt, Sós Csabát is kérdeztük a menyegzőről.

Sós Csaba is ott lesz a szentendrei ünnepségen Fotó: Tumbász Hédi TUM/Nemzeti Sport Úszás

Sós Csaba elmondta, hogy Katinka és leendő férje, Máté már átadta neki az esküvői meghívót, amit nagy örömmel fogadott el, és megígérte a nagy bajnoknak, hogy természetesen ott lesz a szentendrei ünnepségen. A kapitány többet nem árult el az esküvőről, mint mondta, Katinkáék magánügye, hogy mennyi információt csepegtetnek a közeledő nagy esemény előkészületeiről vagy éppen az esküvő időpontjáról.

Egy biztos, mindenki otthon lesz már azon a hétvégén, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Hogy ez melyik napra esik, maradjon titok” – mondta a szakember.

Lapunk ugyanakkor több forrásból megtudta, hogy a nagy eseményre augusztus utolsó hétvégéjén, teljes titoktartásban kerül sor. A szerelmesek a násznéppel is megegyeztek abban, hogy nem szivárogtatnak információkat a nagy napról, és az is kizárt, hogy az esküvő alatt bárki is egy képet feltöltene a közösségi oldalára.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté tehát úgy, ahogy az utóbbi időben számos jegyespár tette – Gyurta Dani és Iszak Eszti, Majka és Dundika vagy éppen Jennifer Lopez és Ben Affleck –, titokban kötik össze életüket.

Hét-kilenc érem

Sós Csaba legalább két aranyérmet és több dobogós helyezést vár a megfiatalított, de nem meggyengült válogatottól. Milák Kristóf mondhatni egyeduralkodó 100 és 200 pillangón, de akár érmet nyerhet gyorson is. Verrasztó Dávidban is benne van legalább egy ezüstérem is, a váltók – női, férfi – szintén éremesélyesek. És persze Hosszú Katinka, aki akár három-négy éremmel is gazdagodhat Rómában.

Három egyéni számban indul az Eb-n Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport/Hosszú Katinka

Sós Csaba szerint Hosszú nagy célja, a 100 érem összejöhet

Szerintem Katinkának igen jó esélye van arra, hogy itt Rómában elérje a csúcsot” – jelentette ki lapunknak Sós Csaba.

„Úgy gondolom, hogy a budapesti világbajnokság eredményeit ismerve minden mellette szól, úgy a váltóban, mint az egyéni számaiban. Katinka mozgását látva bizakodó vagyok, és remélem, a bajnokság után ő maga is nagyon elégedetten és boldogan készülhet az Eb-t követő menyegzőjére.”





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás