RETRO RÁDIÓ

A Bak körül összezavarodtak a dolgok





Semmi sem megy úgy, ahogy azt elvárná



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Vénusz fényszöget vet a Jupiterre, és segít minden tervünkben. Ereje teljében van, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra csábítsa. Csak akkora súlyt emeljen fel, amivel még biztosan elbír, lelkileg is, energiával is.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Fordulat állhat be a társkapcsolatában, azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez hosszú távon is változást hoz-e. Az biztos, hogy ügyelnie kell arra, hogy a hibákat ne mindig a másiknak rója fel. Nézzen szembe a magáéval is!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ma összehozhatja a sorsa valakivel, akitől nagyon jó tanácsokat, támogatást kaphat. Még ha elsőre bántónak is érzi, amit mond, jól teszi, ha megfogadja a javaslatait. Ideje, hogy erőt mutasson, és felkészüljön a cselekvésre!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Vénusz és a Jupiter fényszöge minden tervében, ötletében segíti. Ha valamire nagyon vágyik, azt ma közelebb hozza a sors, vagy egyenesen az ölébe hullajtja. Gondolja ki pontosan, mire vágyik!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A változástól nem szabad félnie, mert abban rejlenek a jó esélyek. Ha valami elmúlik az életéből, engedje el, mert csak így teszi lehetővé, hogy az új beáramoljon, hogy annak helyet ad. Ma ezzel kapcsolatban lesz tapasztalása.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A ma hajnali álma üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősével kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszi, ha még a mai napon felhívja vagy találkozik vele. Valószínűleg nagy szüksége van az ön segítségére.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A családi vitákban ma önnek kedveznek az erőviszonyok. Meggyőző érveket találhat, és a sors is úgy hozza, hogy azonnal alátámasztást nyernek az érvei. Ha mégis van egy kis ellenállás, akkor hagyja, hogy aludjanak rá egy napot.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Jobban oda kellene figyelnie arra, akit szeret. Az nem elég, ha azt gondolja, hogy ami önnek jó, az a másiknak is. Vegye figyelembe a másik igényeit is, és tényleg azt adja, mondja, tegye, amire szüksége van.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma kétszeresen is meg kellene gondolnia, hogy kinek mit mond, és főleg, hogy kiről. Nem rosszindulatból teszi, mégis pletykalavinát indíthat meg. Erre pedig sem önnek, sem annak nincs szüksége, akinek a titkát kifecsegné.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Összezavarodtak ön körül a dolgok. Semmi sem megy úgy, ahogy azt elvárná. De a szeretet sohasem működik az elvárásoknak megfelelően. Ha el tudja engedni az előzetes elvárásait, rájön, hogy még jobb is így!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Felhőtlenség és jókedv kísérik a mai napon. Ha eddig kerülte is a szerencse, mára megfordul ez a tendencia. Végre olyasmik történnek önnel és a párjával is, amit lelkesítőnek érezhet. Vágjanak bele!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Végre döntést érhet el egy régóta elhúzódó ügyben. Valaki, akitől nem is remélte volna, ma segítséget nyújthat önnek ebben. Ez azonban csak pillanatnyi sikerélményt jelent. Még rengeteg a megoldandó feladat, ami mind ön előtt tornyosul.





Ezeket olvastad már?
„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás