RETRO RÁDIÓ

A Szűznek ma sikeres napja lehet





Végre elismerik a kvalitásait, és ennek hangot is adnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.25.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A mai napot használja végre arra, hogy több időt tölt a családjával. A teendők, a háztartási gondok is közös megoldást kívánnak. Egyedül semmire sem menne. Nyugodtan bevonhatja a nagyobb gyerekeit is.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Alig várta a hétvégét, de persze jellemzően azért, hogy a családi, otthoni teendőket végre elintézze. Pedig nem csak a munkálkodásról kellene hogy szóljon ez a mai nap. Itt az ideje a nagy beszélgetéseknek is. Kerítsen rá sort!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nagyon bízik valamiben, de most úgy látszik, hogy önt is elhagyja minden bizodalma. Pedig nem kellene mindent feladnia. De mindent egy lapra tenni sem. Keressen más utakat! A mai napot használja ismerkedésre!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Nehezen ébred fel, és ha a családtagjai hagynák, akkor legszívesebben akár délig is csak aludna, heverészne. Ha így van, ne álljon ellent a szervezete igényének. A hétvége az erőgyűjtés, lustálkodás ideje. Töltekezzen!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ön alapvetően társasági ember, ma mégis inkább magányra vágyna. Sajnos erre legfeljebb a délelőtt folyamán lesz lehetősége. Délután már csak akkor, ha messzire megy. Mert önhöz váratlan vendégek állíthatnak be hirtelen, vagy elrángatja valaki egy programra.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ma sikeres napja lehet. Végre elismerik a kvalitásait, és ennek hangot is adnak. Ráadásul az a személy is, akinek az elismerésére ön mindig is a legjobban vágyott. Boldogságát ne rejtse véka alá. Ön szeret ünnepelni, ünnepeljen ma is!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Talán máshogyan képzelte a mai napját, mint ahogyan az végül is alakult. Nem baj, mert minél inkább hajlik az alkalmazkodásra, annál több örömet találhat benne végül is. A sors egyengeti útjait.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ön szereti elrejteni az érzéseit, talán azért is, mert fél a sérülésektől, vagy attól, hogy nevetségessé válhat. Pedig van valaki a környezetében, aki egyáltalán nem nevetné ki. Sőt, inkább sírna. Örömkönnyeket.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Egy váratlan meghívás, baráti találkozó kimozdíthatja önt a csendes unalomból. Ha hiába várja a váratlant, akkor legyen ön a kezdeményező! Hívjon embereket az otthonába! A végén még valami mulatságféle is kerekedhet a dologból.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Jót tesz önnek, ha a mai napját végre pihenéssel tölti. Az elengedettség állapota ahhoz is hozzájárulhat, hogy a kedvesével is végre javuljon a kapcsolata. Sok baj forrása az, hogy másképp látják a dolgokat. Beszéljék meg!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Egy régi ismerőse újra feltűnhet az életében. Ha másként nem, ön is tehet azért, hogy így legyen: hívja fel, hívja meg az otthonába! Talán még maga sem tudja, miért van rá szüksége. A találkozón kiderülhet az ok, ami eddig rejtve volt.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Szívesen kedveskedik ma a szeretteinek, mindenre képes annak érdekében, hogy a kedvükre tegyen. A mesterkedésének meg is van az eredménye. Nagy szeretetben és egymásra találásban töltik az estét. Legyenek boldogok!





Ezeket olvastad már?
Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás