Megint hajnalig bulizott Rubint Réka és csapata: ezúttal szexi pilótának öltözött a fitneszlady

buli jelmezbál Rubint Réka Schobert Norbert alakreform
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka korábban több mint száz alkalommal probléma nélkül rendezte meg alakreform táborát, amelyre mindig hatalmas a túljelentkezés. A résztvevők nemcsak sportolnak, hanem buliznak is a többnapos eseményen, ám a februári farsangi bál néhány embernél kiverte a biztosítékot.

Az alakreform tábornak februárban helyet adó hotelben Réka és csapata mellett más vendégek is voltak, akik közül páran hangot adtak annak, hogy a fitneszlady bulija miatt nem tudtak éjszaka aludni. Ez azonban nem szegte kedvét Rubint Rékának, hogy újra és újra megszervezze a tábort. Nemrég külföldön, most pedig ismét Magyarországon került sor a csoportos alakreform tréningre. A siker pedig ezúttal sem maradt el.

A Groovehouse, Péter Szabó Szilvia és Nótár Mary is fellépett Réka buliján, ahol a vendégek a legkülönfélébb maskarákba bújva engedték ki a fáradt gőzt. A fitneszlady és férje, Schobert Norbi pilótának öltöztek, Réka szexi megjelenése pedig nagy sikert aratott. Nemcsak a helyszínen, de a Facebook oldalán is özönlöttek a dicséretek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.