Lehullott a lepel a Berki Krisztián sírján hagyott üzenetről

Fotó: Koncz Márton - Origo
Fotó: Koncz Márton - Origo -
temetés gyász üzenet Hella sír Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hella - ennyi volt olvasható a szalagon, amellyel összekötötték azt a fehér rózsákból álló csokrot, amelyet már jóval a temetés előtt helyezett el valaki Berki Krisztián sírhelyén, a Farkasréti temetőben. 

A tegnap délután örök nyugalomra helyezett Berki Krisztián sírján talált csokor miatt azonnal elindultak a találgatások, mindenki tudni szerette volna, kicsoda Hella, vagy, hogy mit jelent a név, miért került a csokrot átkötő szalagra. Sokan gondolták úgy, hogy egy női névről van szó, és próbáltak rájönni, ki lehet az a titokzatos nő, aki a virágokat a sírra helyezte.

Berki Krisztián temetése, a sírhelyen a szalaggal átkötött fehérrózsa-csokor Fotó: Polyák Attila - Origo

A Life.hu egyik olvasója is kutatásba kezdett a Hella név jelentésével kapcsolatban, és megírta magazinunknak, ő mely lehetőségeket tartja a legvalószínűbbnek. A következőkre gondolt:

"1. A Hella jelentése pokol.

2. A Hella női név jelentése: "Örökké harcban áll saját magával is és környezetével is. Nem tud megbékélni, mindig az igazát keresi" - Talán Berki Krisztián életére akart utalni, aki a csokrot a sírnál hagyta" - írta olvasónk.

Még számtalan más jelentésre lehet bukkanni a neten, ám időközben fény derült a rejtélyre: a Blikk Rúzs Krisztián „pótanyjától", Hidvégi Tündétől megtudta, hogy ki a titokzatos nő, Hella.

„Semmi különös. A hölgynek nem volt jelentős szerepe Krisztián életében. Egyszerűen csak egy ismerős volt a sok közül!" - tisztázta egyszer és mindenkorra a „pótmama".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.