"Potyogtak a könnyeim…" - elballagott az óvodából Hajni és Majka kisfia, Olivér

ballagás Majoros Hajnalka Majoros Olivér Majka sírás Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka elárulta követőinek, hogy bár nem túl érzelgős, Olivér ballagásán nála is eltört a mécses.

Majka és Hajni kisebbik fia, Olivér a minap ballagott el az óvodából. Hajni a családi fotók mellett egy hosszú írást is megosztott a követőivel, amiben elárulta, hogy bár kevésbé érzelgős fajta, kisebbik fia ballagásán potyogtak a könnyei.

"Vannak a nagyon érzelgős és kevésbé érzelgős nők, én az utóbbiak közé tartozok. Az sem igaz, hogy amikor Anya lettem és eljöttek az úgynevezett legelső pillanatok, mint a „nézd kibújt az icipici fogacskája", „jaj, hallottad, azt mondta aaa, szóval ez biztos anyát jelent" vagy a „jaaaj, de ügyes, egyedül használja a kanalat (és persze keni össze az egész lakást)", szóval hogy ezeknél a pillanatoknál krokodil könnyekkel fejeztem ki az örömömet.

Aztán eljött a mai nap... Oli ma ballagott az óvodából. Reggel még csak úgy gondoltam erre a csütörtöki napra, hogy kispéntek és remélem megtalálom Oli ingjét, illetve, hogy a lufi ne repüljön el jó messzire még az esemény előtt, egyszóval hogy ez is egy átlagos nap.

De ahogy ott figyelmesen hallgatta az érzelmes búcsúbeszédet és állt a többiekkel és én csak bámultam és csodáltam, hogy megnőtt, eszembe jutottak azok az emlékek, amikor kibújt az első icipici fogacskája, amikor először mondta, hogy anya és egyedül használta a kanalat..Potyogtak a könnyeim..."

- írta a büszke anyuka. Majkáék nagyobbik fia, Marián szeptemberben kezdi az ötödik osztályt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.