Élet és halál között lebeg Nikolett, a budapesti házomlásban súlyosan megsérült táncosnő

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Jókai utca házomlás táncosnő Operettszínház élet-halál súlyos sérülés balerina Budapesti házolmlás Budapesti Operettszínház jókai utcai házomlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn hatalmas robbanás rázta meg az egyik budapesti, belvárosi került kis utcáját. Nem egy eltört gázvezeték vagy bomba, hanem egy leomló emelet okozta a robajt, a magasból a földre hulló törmelékek pedig maguk alá temették a járdát, a ház mellett parkoló autókat és sajnos egy járókelőt is.

Az első hírek még arról szóltak, hogy nincs sérültje a balesetnek, azonban kis idő elteltével kiderült, hogy négyen is megsérültek, az egyiküket pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba. Hamar fény derült arra is, hogy a Jókai utcában történt házomlás súlyos sérültje a Budapesti Operettszínház egyik táncosnője.

A házomlásról készült videón jól látható, milyen erővel csapódtak a földbe az épület darabjai, így kész csoda, hogy nem sérültek meg többen is a balesetben.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Az egyetlen súlyos sérült, a táncosnőként dolgozó Nikolett állapota azonban válságos. A Bors megtudta, hogy a lány koponyasérülést szenvedett és károsodott a gerince is. Több műtét is vár a táncművészre, viszont ezeket nem tudják egyszerre elvégezni az orvosok. A szakemberekből álló csapat úgy határozott, hogy először a lány koponyáján végzik el a szükséges beavatkozásokat, majd ha mindez eredményes, akkor kerülhet sor a gerincműtétre.

– nyilatkozta a lapnak a táncosnő és párjának egyik közeli ismerőse.

Az Operettszínház vezetése és társulata is megrendült a baleset hírét hallva és imaláncot indítottak Nikolett felépülése érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.