Sári Évi elárulta, miért nincs se férje, se gyereke

boldogság musical élet párkapcsolat színész Sári Évi család gyerekvállalás férj énekes gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nem szereti, ha nyomás alá helyezik: ha valamire nagyon rá akarják venni, annak az ellenkezőjét csinálja. Így van a családalapítással is. 

A debreceni születésú színész-énekesnő Palik Lászlónak mesélt arról, hogy ma már nem élne a szülővárosában, megszokta és megszerette a fővárosi forgatagot. A Splash együttesben kezdte karrierjét, ami nagy dolog volt akkoriban, legalábbis számára.

Sári Évi Forrás: Sári Évi, Instagram

A Futtában című podcastben azt is elmondta, hogy ő mindig is ellenállt, ha valamire azt mondták neki, hogy kötelező,vagy úgy normális, és számára a családalapítás is ez a kategória: "Szüljél egy-két gyereket és üljél otthon a s*ggeden. Én nem annyira éreztem ezt soha a magaménak, és az a helyzet, hogy még mindig nem" - mondta el futás közben Palik Lászlónak. Nála sosem jött el az az érzés, hogy neki baba kell, úgy volt vele, hogy egyszer majd biztosan lesz gyereke:

"Most már az utolsó utáni utáni pillanat van, de még mindig nem érzem ezt. Ehhez valószínűleg az is kellett, hogy a párkapcsolataim nem sikerültek a legrózsásabban" - mesélte Sári Évi az adásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.