Molnár Gusztáv nem tudja letenni a poharat: már délelőtt "rossz" állapotban van

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram -
Molnár Gusztáv elvonó Molnár-Fazekas Vivien ivás alkoholizmus alkoholprobléma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kilátástalanabb az egykoron népszerű sorozatsztár, Molnár Gusztáv helyzete. Nem tudja legyőzni alkoholproblémáját, és minden ismerőse aggódva figyeli a színész állapotát.

Molnár Gusztáv kálváriája tavaly kezdődött, mikor exfelesége a nyilvánosság előtt gyermekbántalmazással vádolta. A színész ezután elveszítette több munkáját is, majd felerősödött az alkoholizmusa, a sorozatos problémák pedig odáig vezettek, hogy második kedvese is elhagyta. Hiába vonult elvonóra, otthagyta az intézményt és nem tudja letenni a poharat.

Forrás: Molnár Gusztáv/Instagram

– mesélte a Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint Guszti élete legrosszabb időszakát éli. Mivel nincs munkája, így bevétele sincs. Sokáig felesége, Molnár-Fazekas Vivien segítette anyagilag, de már tőle sem számíthat pénzre. A színésznek mégis van mit költenie.

– mondta a lap informátora.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.