„Ilyen fokú sérülésben a java meghal” – Borzalmas baleset érte Polgár Tünde férjét





Sokáig úgy tűnt, műteni kell Polgár Árpád agyát.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.03.19.
Módosítva: 2023.03.19.
polgár árpád baleset Polgár Tünde

Rendkívül nehéz időszakon vannak túl Polgár Tündéék, akik rendszeresen beszámolnak életük fontosabb momentumairól a Polgarnet nevű YouTube-csatornájukon. Általában az élet napos oldalát mutatják be, ám legfrissebb videójukban sajnos egészen más a téma.

Polgár Tünde őszintén vallott a történtekről (Fotó: YouTube)

Kiderült ugyanis, hogy Tünde férje, Polgár Árpád nagyon súlyos balesetet szenvedett imádott amerikai otthonuk teraszán. A medencében töltött kellemes úszás után megcsúszott a teraszon, és olyan szerencsétlenül esett el, hogy az agya konkrétan a koponyája elejére csúszott, ráadásul be is vérzett. Azonnal elvesztette az eszméletét. Óriási szerencse, hogy Tünde éppen otthon volt, és az első sokk után azonnal tárcsázta a mentőket, akik 6 percen belül a helyszínre értek, két tűzoltóautó társaságában. A mentősök elkezdték kérdezgeti az éppen magához térő Árpit, aki viszont azt sem tudta, hogy pontosan hol van és azt hitte, 2010-et írunk.

Sokáig úgy volt, műteni kell Polgár Árpád agyát (Fotó: YouTube)

Tragédia is lehetett volna

„Árpi elcsúszott a teraszon, és arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő, akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni” – mesélte a sokkoló részleteket a luxusfeleség.

„Elég sz*rul nézek ki az intenzíven, de hát elestem és ide kerültem. Az orvosnak nem mondtam, hogy fáj a fejem, mert akkor nem enged haza” – árulta el Árpi az első videójában, amit az intenzív osztályon, a kórházi ágyán fekve rögzített. Elmondása szerint akkor, a baleset után 3-4 nappal tudatosult benne, mi is történt vele valójában. 

Árpi jelentkezett a kórházból (Fotó: YouTube)

Az üzletembernek végül hatalmas szerencséje volt, ugyanis mégsem kellett megműteni és lecsapolni az agyát. 

„Ilyen fokú sérülésbe a java meghal, úgyhogy szerencsés vagyok” – vallotta Árpi a megrázó felvételen, miközben Tünde gyengéden átölelte és megpuszilta őt.

 

Eltitkolták a balesetet

„Ami a legfontosabb, hogy Árpi négy hét elteltével már sokkal jobban van, de az első hét az azért volt nagyon nehéz, mert az egyik CT azt mutatta, hogy megállt a bevérzés, majd a másnap reggeli azt, hogy tovább vérzik, szóval nagyon nehéz időszak volt. Árpi szerencsére ebből az egészből nem sokra emlékszik. Hosszú idő volt, amíg a kicsi agya helyreállt és még mindig ott tartunk, hogy azért nincs ugra-bugra” – mesélte a videóban Tünde, aki életében nem aggódott ennyire, mint az elmúlt néhány hétben.

A sztárpár rajongói azért nem vehettek semmit észre az egészből, mert Tündéék úgynevezett konzerv, vagyis előre felvett anyagokat tettek közzé, amíg Árpi a kórházban volt. Csak most határozták el, hogy kamera elé állnak és őszintén mesélnek a kálváriájukról.

Íme a videó!

 





 





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás