RETRO RÁDIÓ

Elfogadhatatlan jelenet a Puskás Arénában: Szoboszlai Dominik feldúltan, ingerülten öntött tiszta vizet a pohárba - videó





Győzelemmel kezdte az idei esztendőt a magyar labdarúgó-válogatott, Ádám Martin góljával sikerült legyőzni Észtországot. Sallai Roland és Szoboszlai Dominik kő-papír-ollós tizenegyese viszont feszültséget okozott, Marco Rossi, és az érintettek is megszólaltak az ügy kapcsán.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.03.24.
magyar válogatott Szoboszlai Dominik labdarúgás Marco Rossi sallai roland

Ádám Martin fejesével a magyar labdarúgó-válogatott 41 ezer néző előtt győzte le Észtországot. Az együttes 12 év után kezdte sikerrel az adott esztendőt. A mutatott játékkal azonban a játékosok, és Marco Rossi sem volt maradéktalanul elégedett, utóbbi ráadásul igencsak nehezen viselte, hogy Sallai Roland és Szoboszlai Dominik elbohóckodta a tizenegyest és kő-papír-ollóval döntötték el, hogy ki legyen az ítélet-végrehajtó. Sallai végül hibázott.

Sallai Roland a kő-papír-ollót megnyerte, a büntetőt viszont kihagyta Fotó: Origo Sport

Ami a büntetőt illeti, nem értek egyet, hogy kő-papír-ollóval kell eldönteni, ha van egy kijelölt játékos, akkor végezze el

– nyilatkozta a lefújás után Marco Rossi. „Három nullánál megérteném a helyzetet, de egy nullánál kerülendő a hasonló. Erről már beszéltem Szoboszlai Dominikkel, és bízom benne, hogy a jövőben ezt hanyagoljuk, akár felkészülési, akár tétmérkőzést játszunk.”

A kisebb balhéról mindkét érintett megszólalt. Szoboszlai meglehetősen feldúlt és ingerült volt a szituáció felemlegetése után, igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba, miszerint nem vesztek össze Sallai Rolanddal azon, hogy ki végezze el a büntetőt.

Ez nem az egóról szól. Sallai és én is szerettem volna rúgni. Nem szerettem volna, hogy az legyen, hogy csapatkapitányként nem csapatban gondolkodok, ezért döntöttem úgy, hogy így oldjuk meg.

„Ő rúgta, kihagyta, de nincs ezzel semmi gond, a következőt belövi. Ha berúgta volna, akkor nem lett volna ekkora dolog ebből” – zárta gondolatait a 22 éves labdarúgó. 

Sallai elárulta, mindketten erős személyiségek, és sajnálja az elpuskázott lehetőséget, de nem futamodik meg az esetleges további tizenegyesektől sem.

Erős személyiségek vagyunk, mindketten lőni akartunk. Ez most nem sikerült, de oda fogok állni, ha lesz következő alkalom, akár Bulgária ellen. Fejlesztenem kell majd a büntetőtechnikámat.

A magyar válogatott legközelebb március 27-én, hétfő este játszik Bulgária ellen (20:45, tv.: M4 Sport), ez lesz Szoboszlaiék első Európa-bajnoki selejtezője. A helyszín ezúttal is a Puskás Aréna lesz.





 





Ezeket olvastad már?
Dárdai Pál borba fojtja a bánatát

Dárdai Pál borba fojtja a bánatát

Benézel a bikini mögé? Falatnyi ruciban napozik a tetovált álomnő

Benézel a bikini mögé? Falatnyi ruciban napozik a tetovált álomnő

Chema az új Marco Rossi: „Most már ez az én országom is”

Chema az új Marco Rossi: „Most már ez az én országom is”

Óriási botrány a Fradinál, megbüntették a válogatott csatárt

Óriási botrány a Fradinál, megbüntették a válogatott csatárt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás