Kiderült: Oszter Sándor gyűlölte Andy Vajnát, amiért kikezdett a lányával

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Oszter Alexandra Andy Vajna udvarlás Oszter Sándor
Oszter Alexandra a HOT! magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy Andy Vajna udvarolt neki. Az édesapja, Oszter Sándor apatigrisként védte lányát a filmmogultól.

Oszter Sándor 2014-ben úgy nyilatkozott a Borsnak, hogy gyűlöli Andy Vajnát, amiért kikezdett a lányával. Erre Oszter Alexandra is hasonlóan emlékszik.

Oszter Alexandrának Andy Vajna is udvarolt Forrás: MTI/Zih Zsolt


"Akkor úgy gondolta, még ha egy George Clooney kerülgetne, az hagyján... de Vajna?! Nagyon féltett, s hol hosszabb, hol rövidebb pórázon tartott. De rám nem lehetett vigyázni: az apám vére volt bennem. Elég rendszertelen volt nálunk az élet, hol a mama, hol a papa volt távol, és úgy gondoltam, ha ők nincsenek otthon, akkor mehetek én is. De azért vigyáztam magamra"
- mondta Alexandra a lapnak. Hozzátette, szerelmes volt az édesapjába, Oszter Sándor pedig imádta, hogy a lánya pont olyan karakteres, mint ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.