Szívszorító: így búcsúzik Arnold Schwarzenegger Bruce Willistől

Forrás: Getty Images/Andreas Rentz -
búcsú Bruce Willis Arnold Schwarzenegger
Tavaly márciusban érkezett a döbbenetes hír, hogy visszavonult a színészettől Bruce Willis. A legendás akciósztár ugyanis olyan betegséggel küzd, mely nemcsak a munkájában hátráltatja, hanem megnehezíti a mindennapjait is. Kollégája, Arnold Schwarzenegger megható szavakkal búcsúzott a színésztől.

A tavalyi hírek még arról szóltak, hogy Bruce Wilis afáziában szenved, azonban nemrég pontosították a diagnózisát, mely sajnos nem sok jót sejtet. A színész ugyanis frontotemporális demenciával küzd, mely az intellektuális képességek romlásával, a személyiség megváltozásával, és viselkedés- valamint hangulatzavarokkal is járó betegség.

Bruce Willis vélhetően már soha többé nem vállal filmszerepet, így a filmvásznon már nem láthatjuk együtt Arnold Schwarzeneggerrel sem, aki nemrég egy interjúban szívszorító szavakkal búcsúzott tőle - írja a Cinema Blend.

Szívszorító: így búcsúzik Arnold Schwarzenegger Bruce Willistől Forrás: Getty Images/Andreas Rentz

"Szerintem ő fantasztikus. Éveken át hatalmas, óriási sztár volt. Úgy gondolom, hogy mindig is úgy fognak rá emlékezni, mint az egyik legnagyobb sztárra és mint kedves emberre. Úgy tudom, hogy az egészségi körülményei miatt vissza kellett vonulnia. De általában, tudja, mi sosem vonulunk vissza. Az akcióhősök újratöltődnek"

- mondta a 75 éves Schwarzenegger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.