"Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen aljas ember vagy" - össztűz zúdult Dollyra, lemondta koncertjét

Forrás: Dolly/Facebook -
Dolly kutya koncert menedzser
Dolly komoly állatkínzási botrányba keveredett, a menedzseréről ugyanis kiderült, szaporítótelepet üzemeltet, ahol rettenetes állapotban voltak a kutyák. A nyomás hatására le is mondta az egyik koncertjét.

Rettenetes állapotban találták a kuyákat a Dolly menedzsere által üzemeltetett szaporítótelepen. Az ott tartott kutyák közül több Dollyé volt. Az énekesnőre össztűz zúdult, a Szurkolók az állatokért nevű egyesület – a helyi állatvédőkkel karöltve – azt szeretné elérni, hogy a kápolnai önkormányzat mondja vissza Dolly fellépését a helyi falunapon.

Dolly Forrás: Dolly/Facebook

"A héten Kápolna Község Önkormányzata részére Kapin Richárd által petíció került benyújtásra Dolly művésznő Kápolna Napján tervezett fellépésével kapcsolatosan. Mindamellett, hogy önkormányzatunk elkötelezett az állatvédelmi törekvések mellett, nem mondtuk le a fellépését, tekintettel arra, hogy a falunap közelsége miatt ez jelentős összegbe került volna, amit a petíciót benyújtó szervezetek bizonyára nem fizettek volna ki. A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, akivel abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését, és jelezte, hogy addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben" – írta a Blikknek Berecz Kálmán, Kápolna polgármestere.

Dolly azóta törölte a hivatalos Facebook-oldalát, egykori rajongói ugyanis kérdőre vonták az énekesnőt.

"Dolly, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen aljas ember vagy. Tudtál a kutyákról? Hogy lehet így nyugodtan aludni és tükörbe nézni anélkül, hogy szembeköpnéd magad?" - írta egy volt rajongója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.