Milliárdos sztárfocista felesége lett a magyar modell: mesebeli olasz esküvőn mondták ki az igent

Forrás: Instagram -
esküvő Olaszország Varga Viktória sztárfocista Graziano Pellé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év után idén, július elején összeházasodott az olasz sztárjátékos és gyönyörű magyar kedvese. Graziano Pellé és Varga Viki egy mesebeli ceremónián, Olaszország egyik legszebb részén fogadtak egymásnak örök hűséget.

Az esküvőről készült első fotót mi is bemutattuk, azóta pedig további képek, valamint részletek is napvilágot láttak az olasz esküvőről. A lagzit egy tengerparti városban, Ostuniban tartották, a szertartásnak pedig a Masseria Lamacoppa nevű luxusvilla adott otthont. A násznépet egy patinás étteremben, a sziklafalba vájt Grotta Palazzesében vendégelték meg.

Forrás: Instagram

Varga Viki kedvesét talán sokan ismerik itthon is, ugyanis Graziano egykor az olasz futballválogatott tagja is volt. A sportoló azonban most nem hazájában, hanem a kínai élvonalhoz tartozó Shandong Luneng csapatában játszik, és ezért a Bors információi szerint évi 6 és fél milliárd forintnak megfelelő összeget zsebel be.

A fiatal pár nemcsak az esküvőnek, hanem a lánykérésnek is megadta a módját. A nagy pillanatra másfél évvel ezelőtt került sor Dubai egyik fényűző szállodájának teraszán a barátok és családtagok körében. Pellé egy méregdrága, óriási gyémántgyűrűvel lepte meg kedvesét, aki nem vacillált sokat a válaszon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.