Rúzsa Magdi vékonyabb, mint volt: bomba formában tért vissza a színpadra

Rúzsa Magdi ikrek terhesség fogyás szülés hármas ikrek koncert bomba alak papírsárkány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő év elején adott életet hármasikreinek, ám most kicsit el kell szakadnia gyermekeitől. Rúzsa Magdi ugyanis július elsején indult koncertturnéra, melyen legújabb lemezének dalai és persze legnagyobb slágerei is hallhatók.

Magdi bomba formában tért vissza a színpadra és nem lesz olyan hét, amikor nem áll majd közönség elé. A sort a budapesti koncertje nyitotta, legutóbb pedig már Keszthelyen kápráztatta el a hallgatóságot. A nyári turné egyetlen fővárosi állomása pont a nyitó fellépés volt, ám Magdi hamarosan visszatér Budapestre, mivel jövő februárban, nem sokkal gyermekei első születésnapját követően az Arénában koncertezik.

Most viszont nem a jövőre, hanem a jelenre fókuszál, akárcsak rajongói, akik árgus szemekkel figyelik kedvencüket. A közönség tagjai előtt pedig semmi sem marad rejtve, így az sem, hogy Rúzsa Magdi vékonyabb, mint volt a szülés előtt. A Bors vette észre, hogy több kommentelő is szóvá tette az énekesnő Instagram-oldalán, hogy a háromgyerekes édesanya csodás formában van, és a fellépésein testhezálló ruhákat visel, és megvillantja vékony combjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.