Szinte felismerhetetlenné plasztikáztatta magát a Bridget Jones sztárja

Forrás: Faye Sadou/MediaPunch/Faye Sadou/Faye Sadou -
plasztikai műtét fotó Bridget Jones plasztika Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan a népszerű filmsorozat, a Bridget Jones címszereplőjeként ismerték meg az amerikai színésznőt. Renée Zellweger azonban szinte nem is hasonlít évekkel ezelőtti önmagára, olyan sokszor feküdt már kés alá.

Zellweger az elmúlt években visszatérő szereplője a bulvárújságok címlapjainak. A lapok előszeretettel cikkeznek magánéletéről, egészségi állapotáról és munkásságáról egyaránt. A legnagyobb port azonban mindig a külsejével kavarta a színésznő, aki egyszer csontsoványan vonult végig a vörös szőnyegen, majd túlzásba vitt plasztikai beavatkozásaival hívta fel magára a figyelmet.

Renée Zellweger idén tavasszal, új sorozatának premierjén Forrás: Faye Sadou/MediaPunch/Faye Sadou/Faye Sadou

Az 53 éves színésznő karrierje során már kétszer elnyerte az Oscar-díjat, az idén bemutatott új szériája, melyben egy sorozatgyilkost alakított, viszont vegyes fogadtatásban részesült. A szerep kedvéért drasztikusan megváltoztatták Zellweger külsejét, legalább 50 kiló súlyt pakoltak a színésznőre a maszkmesterek, mivel ő maga nem volt hajlandó változtatni a testén – írja a Blikk.

Nem véletlenül, az utóbbi években ugyanis túlzásba vitte a plasztikáztatást és egyesek szerint felismerhetetlen Renée arca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.