Börtönből adott interjút Aurelio: "Ki vagyok készülve attól, hogy nézek ki!"

Forrás: Aurelio/Instagram -
börtönbüntetés büntetés Aurelio börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori realitysztár majdnem egy éve vonult börtönbe, miután a bíróság emberrablás és drogügyek miatt összesen 3 év 5 hónapra ítélte. Aurelio most a rácsok mögül adott interjút, melyben a büntetésről, kislányáról és életkörülményeiről is mesélt a Blikknek.

A ValóVilág egykori győztese, Aurelio tavaly február 16-án vonult börtönbe, és azóta nagyot fordult vele a világ. A realitysztár sokat gondolkodik az elkövetett bűncselekményen, és szerinte már egy év alatt elérte célját a börtönbüntetése, ugyanis megváltozott.

"Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok, kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek" – mesélte a Blikknek Aurelio.

Aurelio Forrás: Aurelio/Instagram

A fiatal celebritás már a rácsok mögött volt, amikor megszületett kislánya, akit egyelőre még nem láthatott személyesen, de már a fotók alapján is úgy érzi, nagyon szereti gyermekét. Aurelio az interjúban kitért arra is, mit csinál a börtönben, hogyan telnek a mindennapjai.

Jó magaviseletért leghamarabb jövő májusban kérvényezheti feltételes szabadon bocsátását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.