Visszavonul Aranyosi Péter: "Sok mindent átgondoltam"

Forrás: Facebook/Aranyosi Péter -
Aranyosi Péter visszavonulás stand up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyosi Péter humorista úgy döntött, visszavonul. A családjával szeretné tölteni az idejét. 

Aranyosi Péter rengeteg ember estéjét aranyozta már be, de úgy döntött, a jövőben több időt szeretne családjával és barátaival tölteni: visszavonul.

"A fellépésszámot a harmadára fogom csökkenteni, a közeljövőben nem láthatnak majd tőlem új önálló estet" - mondta a Blikknek Aranyosi Péter. "Visszavonulok. Januártól már csökkentett üzemmódban vagyok. Havonta néhány fellépésem azért lesz, de keresni kell. Van közös estem például Dombóvári Pistivel és Csernus Imrével is. Visszavonulás lesz teljes erőből. A családommal, barátaimmal szeretném tölteni az időmet" - árulta el. Azt is elmondta, mi áll a döntése hátterében.

Aranyosi Péter elárulta, hogy visszavonul Forrás: Facebook/Aranyosi Péter

"Amikor a Covid osztályon, a kórházban fuldokoltam és majdnem meghaltam, sok mindent átgondoltam. Voltak kisebb-nagyobb fogadalmaim, ezeknek egy részét nem igazán tudom megmagyarázni, miért fogadtam meg. Ilyen például, hogy az anyósomat elviszem Nápolyba. Ezeket a fogadalmakat be is tartom, ha már a Jóisten visszahozott" - mondta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.