Ledobta a textilt Pap Dorci: az Exatlon szexi kihívója elmesélte, milyen volt meztelenül a kamerák előtt

Exatlon Hungary fotó modellkedés fotósorozat TV2 Pap Dorci Nánási Pál Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan az Exatlonból ismerték meg Pap Dorcit, akire azonban nemcsak a nézők, hanem a híres fotós, Nánási Pál is felfigyelt. Ördög Nóra férje pedig elhívta stúdiójába a sportolónőt, akiről mesés sorozatot készített.

Pap Dorcit nagyon meglepte a megkeresés, de mivel sosem készült még róla fotósorozat, ezért boldogan mondott igent Nánási Pálnak. A neves fotóst megihlette, ahogyan Dorci versenyzett és a sárban csúszott, ezért elhatározta, hogy felkeresi a lányt és hasonló "piszkos" képeket készít róla. A csinos sportolónő először azt sem tudta, mihez kezdjen magával a stúdióban, szégyenlős volt, de a végére teljesen feloldódott.

Forrás: Pap Dorci/Instagram

A képeket két évvel ezelőtt készítették, de csak most hozták nyilvánosságra. Dorci a TV2-nek elárulta, hogy nagyon kimerítő volt számára az egész napos fotózás, de abszolút megérte. Párja, Esztergályos Patrik büszke a barátnőjére, és amikor meglátta a fotókat a szerelméről, elállt a lélegzete.

– mondta a sportoló.

A képeket ide kattintva tudjátok megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.