Epres Panni őszintén elmondta, nincs mindennel kibékülve magán

Forrás: Epres Panni/Instagram -
Epres Panni fashion week öltözködés önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epres Panni bevallotta, a mai napig egy nyakigláb, fiús lánynak látja magát, és fehér pólóban, tornacipőben érzi magát a legjobban. 

Epres Panni a Mindennapi Pszichológia Magazin és a Várkert Bazár közös rendezvényén, a lélekMETSZETen beszélegetett Szily Nórával és dr. Szolnok Nikolett divatpszichológiai szakértővel az öltözködés erejéről.

Panni elmondta, hogy már karrierje kezdetén is ő volt a klasszikus modelltípus, és hiába vágyott extravagáns ruhákra a kifutón, mindig ő volt az, akit állig begomboltak, és kosztümöt, elegáns szoknyát adtak rá. Bár a való életben távol áll tőle ez a merev, hivatali megjelenés, a szűk ruhákat és az ékszereket ugyanúgy elkerüli.

Epres Panni Forrás: Epres Panni/Instagram

"Fehér póló és tornacipő – ez vagyok igazán én. Mindig kinevetnek, amikor azt mondom, hogy nem vagyok mindennel kibékülve magamon, pedig ez az igazság. De a lábaimat szépnek látom, ezért szívesen veszek fel például rövidnadrágot, és már nem erőltetem a zsákruhákat" - mondta a modell, hozzátéve, hogy tavasztól őszig a színes ruhákat részesíti előnyben, télen viszont előkerülnek a fekete darabok.

Panni öltözködésében egy biztos pont van, mégpedig a lapossarkú és a tornacipő. Sokszor mondja, hogy valahogy mindig agyoncsapja a csinosságát, és szereti, ha van valami szabálytalanság az öltözködésében. Ekkor érzi magát igazán komfortosan.

Bevallása szerint a korával és önmagával ki van békülve, de ez ingatag, és önbizalma könnyedén a mélybe zuhan, ha kap egy negatív megjegyzést, egy rosszalló tekintetet vagy meglát magáról egy rosszabbul sikerült fotót.

"Lélekben egy 17 éves, nyakigláb, fiús lány vagyok – ez a kép köszön vissza a tükörben, és a fényképek azok, ahol gyakran meglátom a valós életkoromat."

Két éve, június 18-én hunyt el olimpiai bajnok vízilabdázónk, Benedek Tibor. Özvegye, Epres Panni most szívszorító posztban emlékezett meg róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.