Szörnyű tragédia: öngyilkos lett az apa, aki a forró autóban felejtette kisfiát

hőguta öngyilkosság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fejbe lőtte magát az a 37 éves amerikai férfi, aki figyelmetlenségéből kifolyólag  június 28-án körülbelül három órára  tűzforró autójában hagyta másfél éves gyermekét.

A virginiai Chesterfield megyében élő férfi hazaérkezését követően elfelejtette kivenni a gyerekülésből a kisfiát, ám mikor észbe kapott, már késő volt. Mivel nem tudott megbirkózni saját lelkiismeretével, önkezével vetett véget az életének. A rokonok hívására kiérkező rendőrök a gyermek holttestét a házban, az apáét pedig az ingatlan mögött fekvő erdős területen találták meg.

A kép illusztráció. Forrás: Photononstop/Charlie Abad

A rendőrség felvette a kapcsolatot az elhunytak családjával, jelenleg is vizsgálják az esetet. A noheatstroke.org nevű weboldal szerint a kisfiú idén a hetedik volt az Egyesült Államokban, aki azért halt meg, mert véletlenül az autóban felejtették a kánikulában – írja a New York Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.