Harcias kutyák és bódult férfi miatt állt le a 4-6-os villamos: az ablakon keresztül fogták be az ebeket - Videó

Forrás: Getty Images/Justin Sullivan -
harcias kutyák kutyák videó Budapest pánik 4-6-os villamos villamos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbénult a villamosforgalom, miután az egyik legforgalmasabb vonal egyik járművén egy bódult férfi és két harcias kutyája okozott riadalmat.

Rendőrök és mentősök jelentek meg kedden a Móricz Zsigmond körtérnél, ahol egy bódult férfi két kutyája okozott riadalmat. Az állatok harciasan védték gazdájukat és a kiérkező rendőröket sem engedték közel a férfihoz. A hosszan, agresszívan ugató ebeket végül a villamos egyik ablakán keresztül, egy speciális eszközzel sikerült befogni. A szakemberek ezt követően tudták megközelíteni az állatokat és a bódult férfit.

Az illetőt a kiérkező rendőrök és mentősök hiába próbálták az ablakon keresztül, kopogtatással felébreszteni, nem tért magához. Az egyenruhások attól tartottak, hogy a férfi életét vesztette, ám a bódult utas nem volt halott. A mentősök végül hordágyon vitték el a kutyák gazdáját – írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.