Láthatatlan trükkök: így tudják elviselni a sztárok az extra magas sarkú cipőket

GASLIT World Premiere - New York, NY - STARZ, julia roberts
Getty Images - Jamie McCarthy
tűsarok lábápolás magassarkú sztárok vörös szőnyeg
Benned is felmerült már a kérdés, hogyan tudnak létezni a sztárok azokban a borzasztóan magas tűsarkú cipőkben, amiket a gálákon viselnek? Eláruljuk: olyan trükköket alkalmaznak, amit az avatatlan szem nem láthat.

Az Oscar-gála a díjátadó szezon csúcspontja, minden sztár a legjobbat akarja mutatni magából, tökéletes sminket, frizurát és ruhát szeretne. Ez általában sikerül is nekik, de akárhányszor a vörös szőnyegen látjuk vonulni a színésznőket, feltesszük magunknak a kérdést: hogyan csinálják? Felér egy kihívással a nehéz, vagy éppen nagyon szűk estélyikben és magassarkú cipőkben méltósággal vonulni. Milyen trükköket alkalmaznak a stylistok, hogyan segítik ebben a hírességeket? Mutatjuk!

Lábspray dagadás ellen

Margot Robbie, a Barbie sztárja körberepülte a világot, hogy népszerűsítse a filmet, és szinte mindig Manolo Blahnik tűsarkúban pózolt. Mielőtt elhagyta a szállodai szobáját, egy olcsó lábsprayt használt, ami meggátolja a láb dagadását. A készítmény gyulladáscsökkentőket és fájdalomcsillapítót tartalmaz. Egy-egy alkalommal valóban segítséget nyújt, de a magas sarkú cipő rendszeres viseléséből adódó problémákat nem oldja meg.

96th Oscars Nominees Luncheon
Margot Robbie
Forrás: Getty Images

Talpbetétek

Katalin hercegné bőr talpbetétet tesz minden magas sarkú cipőjébe. Ez megakadályozza , hogy csúszkáljon a lába, és kipárnázza a talpat.

The Princess Of Wales Opens Evelina London's New Children's Day Surgery Unit, katalin hercegné
Forrás: WireImage

Bütyökvédő

Julia Roberts például a drogériákban is kapható bütyökvédőre esküszik, enélkül nem bújik magassarkúba. A zselés párnával ellátott eszköz megelőzi a kidörzsölődést és csökkenti a nyomást, ajánlott mindenkinek, akinek kalapácsujja vagy fájdalmas csontkidudorodása van.

GASLIT World Premiere - New York, NY - STARZ, julia roberts
Forrás: Getty Images

Nagyobb méret

A popikon Jennifer Lopez egy számmal nagyobb tűsarkút visel, mint a mérete. Ezzel elkerüli el a vízhólyagok kialakulását, és helyet hagy a láb dagadásának. A méretkülönbség okozta csúszkálás miatt szilikonbetétet tesz a sarkokhoz, a lábujjaknál pedig vattával vagy zsebkendővel tömi ki a tűsarkúját. Ez a módszer nem életbiztosítás, igen könnyű kilépni egy nagyobb cipőből - írja a Daily Mail.

Los Angeles Special Screening Of "Marry Me", jennifer lopez
Forrás: Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.