Kiss Ramóna és testvére, Debóra: "Amikor én megkomolyodtam, ő akkor őrült meg"

Lékai-Kiss Ramóna
Origó/Csudai Sándor -
összetartás TV2 testvér Lékai-Kiss Ramóna Hazatalálsz
Lékai-Kiss Ramónának már egészen fiatal korában a családja volt a legfontosabb. Óvta, védte 10 évvel fiatalabb kishúgát, és bár idővel adódtak köztük generációs feszültséget, mindig kitartottak egymás mellett jóban, rosszban.

A TV2-n hamarosan induló Hazatalálsz folytatásában megformált szerepe apropóján mesélt arról Lékai-Kiss Ramóna, hogy ő maga milyen kislány volt. Elárulta, akárcsak sorozatbeli karaktere, Trixi, ő is szeretett borsot törni mások orra alá.

Ramiról tudni lehet, hogy mennyire kötődik tíz évvel fiatalabb húgához, Debórához. Olyannyira, hogy korábban nem csupán a nővére, de a pót­­anyja is volt testvérének.

Szokták mondani, hogy akkor tud valaki igazán rosszcsont lenni, ha van egy bajtársa, ez pedig sokszor a saját testvére szokott lenni az embernek. Van egy húgom, bár mire ő megszületett, én a tizedik születésnapomat ünnepeltem, így inkább pótanyuka voltam a számára, mintsem nővér. De azért nem kellett minket félteni, rengetegszer rosszalkodtunk együtt, csibészkedtünk, csak sokszor kijött a generációs különbség. Amikor én megkomolyodtam, ő akkor őrült meg, amikor én lettem vadóc, akkor ő húzta meg a határait, és egy időben nehezen találtuk meg az összhangot, de szerencsére mindig a földön tudtuk tartani a másikat. Most, hogy mindketten édesanyák vagyunk, próbálunk megfelelő időt együtt tölteni, és néha csibészkedni

—  nyilatkozta a Hot!-nak Ramóna, aki korábban arről beszélt, hogy Debóra a lelki társa is, akivel csak jeles alkalmakkor oszt meg közös fotót. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.