Hazugság a szakítás? Döbbenetes dolgot szúrtak ki Szabó Zsófi fotóján

Instagram -
fotó Szabó Zsófi eljegyzési gyűrű Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup felbontották a jegyességüket. A rajongók értetlenül állnak a döntésük előtt, ráaádásul többen ki is szúrtak valamit a pár szakítós fotóján.

Ahogy mi is megírtuk, szerdán Szabó Zsófi és Shane Tusup is az Instagramon jelentette be, hogy felbontották az eljegyzésüket. A hír sokként érte a két celebritás követőit, akik egyelőre nem tudják elhinni, hogy szétment az álompár.

Főként azért sem, mert a szakításuk bejelentéséhez Zsófi olyan fotót posztolt, amelyen még viseli a jegygyűrűjét.

Hazugság a szakítás? Döbbenetes dolgot szúrtak ki Szabó Zsófi fotóján Instagram

"Á! Nekem itt valami bűzlik... Ez valami átverés? Csak mert mindketten ugyanezen a széken ülve, ugyanúgy fehér lezser felső, barna alj, posztoltátok ugyanazt a szöveget. Azért remélem, nem igaz, jó párosnak tűntetek"

- fakadt ki az egyik rajongó.

"És még a gyűrű is megvan! Legalábbis itt a képen" - írta egy másik, akinek a bejegyzésére rögtön válaszoltak is.

"Pontosan ugyanezt akartam írni! Ha valakivel szakítok, olyan fotót posztolok, amelyiken az eljegyzési gyűrű kilövi a szemeteket?! Érdekes amúgy"

- tette hozzá egy harmadik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.