RETRO RÁDIÓ

Titoktartást kért a násznéptől Hosszú Katinka, képet sem posztolhatnak az esküvőről





A páros augusztus utolsó hétvégéjén fogja kimondani a boldogító igent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.12.
titkos lagzi

Miközben az olimpiai bajnoknő a századik nemzetközi versenyen megnyert medáljáért küzd Rómában, információink szerint itthon viszont javában folyik Hosszú Katinka és Gelencsér Máté esküvőjének előkészítése. Az Európa-bajnokságot követően bekötik Katinka fejét.

A szerelmesek három és fél éve alkotnak egy párt, Máté januárban kérte meg kedvese kezét /Fotó: Bors

Már korábban is megírta a Bors, hogy Hosszú Katinka és vőlegénye, Gelencsér Máté egy életre szeretné meghosszabbítani kapcsolatukat, ezért bejelentették, hogy augusztusban összeházasodnak. Az édesapa, Hosszú István azt is megosztotta, hogy a pár lakóhelyén, Szentendrén lesz a nagy esemény.

Rómában, az úszók Európa-bajnokságán persze nem az esküvő a központi téma, hiszen az olimpiai, világ- és Európa-bajnoknő egy fantasztikus csúcsot szeretne felállítani, miszerint pályafutása századik érmét akarja bezsebelni a versenyen. Ehhez mindösszesen négy medál hiányzik a gyűjteményéből. A helyszínen tartózkodó szövetségi kapitányt, Sós Csabát is kérdeztük a menyegzőről.

Sós Csaba is ott lesz a szentendrei ünnepségen Fotó: Tumbász Hédi TUM/Nemzeti Sport Úszás

Sós Csaba elmondta, hogy Katinka és leendő férje, Máté már átadta neki az esküvői meghívót, amit nagy örömmel fogadott el, és megígérte a nagy bajnoknak, hogy természetesen ott lesz a szentendrei ünnepségen. A kapitány többet nem árult el az esküvőről, mint mondta, Katinkáék magánügye, hogy mennyi információt csepegtetnek a közeledő nagy esemény előkészületeiről vagy éppen az esküvő időpontjáról.

Egy biztos, mindenki otthon lesz már azon a hétvégén, amikor örök hűséget fogadnak egymásnak. Hogy ez melyik napra esik, maradjon titok” – mondta a szakember.

Lapunk ugyanakkor több forrásból megtudta, hogy a nagy eseményre augusztus utolsó hétvégéjén, teljes titoktartásban kerül sor. A szerelmesek a násznéppel is megegyeztek abban, hogy nem szivárogtatnak információkat a nagy napról, és az is kizárt, hogy az esküvő alatt bárki is egy képet feltöltene a közösségi oldalára.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté tehát úgy, ahogy az utóbbi időben számos jegyespár tette – Gyurta Dani és Iszak Eszti, Majka és Dundika vagy éppen Jennifer Lopez és Ben Affleck –, titokban kötik össze életüket.

Hét-kilenc érem

Sós Csaba legalább két aranyérmet és több dobogós helyezést vár a megfiatalított, de nem meggyengült válogatottól. Milák Kristóf mondhatni egyeduralkodó 100 és 200 pillangón, de akár érmet nyerhet gyorson is. Verrasztó Dávidban is benne van legalább egy ezüstérem is, a váltók – női, férfi – szintén éremesélyesek. És persze Hosszú Katinka, aki akár három-négy éremmel is gazdagodhat Rómában.

Három egyéni számban indul az Eb-n Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport/Hosszú Katinka

Sós Csaba szerint Hosszú nagy célja, a 100 érem összejöhet

Szerintem Katinkának igen jó esélye van arra, hogy itt Rómában elérje a csúcsot” – jelentette ki lapunknak Sós Csaba.

„Úgy gondolom, hogy a budapesti világbajnokság eredményeit ismerve minden mellette szól, úgy a váltóban, mint az egyéni számaiban. Katinka mozgását látva bizakodó vagyok, és remélem, a bajnokság után ő maga is nagyon elégedetten és boldogan készülhet az Eb-t követő menyegzőjére.”





Ezeket olvastad már?
„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás