RETRO RÁDIÓ

Ennek a csillagjegynek sürgősen javítania kellene a kommunikációján





Habár a munkahelyén ez szuper jól megy önnek, az otthonában, éppen a családjában nagyon döcögősen megy ez a dolog.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.24.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Akármilyen világosan látja is a megoldást mások gondjaira, ne akarjon kéretlenül tanácsokat osztogatni. Ezzel csak elveszíti az emberek bizalmát. Akkor semmit nem mondanak el, ha okoskodik. A meghallgatás a lényeg.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Nap már a Mérleg jegyében jár, vénuszi jegyben, ez önnek nagyon kedvező napot és periódust jelez. Most nagyon felerősödik a kisugárzása, és sokan vonzónak találják. Ha szingli, most sokat ismerkedhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érdekes emberrel hozhatja ma össze a sorsa. Nem kell valami nagy dologra gondolnia, lehet, hogy csak egy futó beszélgetésre számíthat, de lehet hosszabb barátság is belőle. Az biztos, hogy egy új gondolat azért megfogan önben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A sértődékenysége is lehet az oka annak, hogy párkapcsolata nehézkessé vált az utóbbi időben. Nem kellene minden rossz szónak akkora nagy jelentőséget tulajdonítania. Azzal meg még többet ront a helyzeten, ha folyton ezen lovagol. Nézze a jót is – a Mérleg Nap pozitív energiákat jelez.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Minél őszintébben és határozottabban viselkedik, annál inkább célt érhet. Ám ez nem jelenti azt, hogy gátlástalanul szókimondónak, vagy éppen zsarnokoskodónak kellene lennie. Vékony a határ, de ön érzi, hol húzódik!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön kitartó és megbízható, és ezért ugyanezt várná el a családtagjaitól, leginkább persze a párjától. Ha azonban ez túlzott számonkéréssel párosul, akkor sajnos éppen az ellenkezőjét érheti el vele, mint amit szeretne. Legyen előzékenyebb, segítsen először ön!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Javítania kellene a kommunikációján. Habár a munkahelyén ez szuper jól megy önnek, az otthonában, éppen a családjában nagyon döcögősen megy ez a dolog. Az már nem út, hogy mindent magába folyt, hogy valakit meg ne sértsen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehezen talált magára mostanság, annyi felől érkeztek a kihívások, feladatok. Ma lesz alkalma egy kicsit elmélyülni a csendben, a nyugalomban, és szinte érzi, ahogy simulnak el az aggodalmai. Több ilyet kellene beiktatnia!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön a szerencse kegyeltje. A mai napon szinte maguktól megoldódnak olyan problémái, amikről álmodni sem merte volna, hogy valaha túl lesz rajtuk. A megkönnyebbülés kellemes érzését használja arra, hogy ön is segít valakinek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár úgy tesz, mintha minden rendben lenne, valójában zavarja, hogy mit beszélnek mások önről. A fülébe jut ugyanis néhány rosszindulatú megjegyzés. Ne foglalkozzon velük! Csak azokkal törődjön, akik szeretik önt!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön általában igen szókimondó, ma azonban jobban meg kellene fontolnia, mit is mond és kinek. A hangsúly is sokat számít. Próbálja meg több kedvességgel, empátiával, az sokkal jobban működik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Állandó időhiánnyal küzd, és ez most, hétvégén tűnik leginkább a szemébe. Mindent két napra besűríteni lehetetlen. Próbáljon meg rangsorolni, hogy a pihenésre is jusson végre idő!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás