Itt van Baukó Éva válasza Béci támadására: "Mindig is egy sunyi hazug voltál"

Forrás: Baukó Éva -
balhé Való Világ Alekosz reakció Baukó Éva válasz Young G Béci botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután az egykori villalakó, ma már rapper Young G Béci és felesége bekerültek a Nyerő Párosba, másról sem szólnak a kommentek, csak az ő taktikázásukról és viselkedésükről. Nemcsak a netezők, de Baukó Éva sem hagyhatta szó nélkül mindezt, mire Béci élesen betámadta a médiasztárt.

Young G Béci egy durva hangvételű, hosszú és nyílt posztban szállt bele a szintén egykori villalakóba, Baukó Évába, és ahogy azt sejthető volt, nem hagyta szó nélkül a csípős megjegyzést.

– kezdte hosszú válaszát a Facebookon Baukó.

"Azt hitted, hogy ebből majd jól jössz ki és majd ebből profitálsz? Az egész ország egy sunyi, buta, agresszív, ostoba, viselkedni nem tudó embernek, »színésznek« tart téged a faceappos feleségeddel együtt, aki ha lehet még sunyibb! És ne küldd rám éjfél után Instán az asszonyt, mert te annyira gyáva vagy, hogy inkabb a feleségedet küldöd, hogy írjon nekem!"

Baukó Éva Forrás: Baukó Éva

"A kiírásod tele van hazugsággal ugyanis 5 évvel ezelőtt beszéltem veletek telefonon, ilyesmi dolgokról, azóta mar Facebookon is nekem támadtál, de nem megyek bele, mindig is egy sunyi hazug voltál! Én fenéknyaló? Sosem voltam senkinek nem! Szerintem te magadra gondolsz!! Nálad seggnyalóbb embert nem ismerek, igaza van a bentiieknek rólad, amit gondolnak, a többiek meg kiszagolták, hogy ostoba vagy és udvari bolondnak használnak!"

"Ja es ötször leírtam Norinának, hogy én nem akarok újságcikket, te akartál Béla! Nekem csak egy vélemenyem volt a viselkedésetekről, amit megtehetek, hogy leírok! Lotfi Begi tegnap lenyilatkozta a Reggeliben, hogy augusztusban te még közös számot akartál vele, a műsor le forgatása után nyaltad a seggét, akkor a ki a seggnyaló, azok után, hogy hátbaszúrtad őket! Kinevettek ők is te szánalom!"

– zárta sorait Baukó Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.