Soma meztelen fotót posztolt, "erővel teli, telivér nőnek" látja magát

Soma Mamagésa Soma meztelen fotó pucér fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert előadóművész, életszemléleti tanácsadó és spirituális tanító egyik legfrissebb posztjában fontos üzenetet szeretne átadni követőinek.

Soma egykor rendszeres vendég volt a tévéképernyőn, számtalan tévéműsorban és realityben is láthattuk, az utóbbi időben viszont a nagy nyilvánosságtól kissé visszavonulva dolgozik azon, hogy másokon segítsen. Kurzusokat, előadásokat tart, táborokat szervez és igyekszik inspirálni követőit. Legújabb fotójával is ez volt a szándéka.

"Ennek a pucéron fotózásnak anno az volt a célja, hogy a faji megkülönböztetés ellen harcoljon. ( Mindannyian egyformák vagyunk, pőrén születünk, stb...) Én, ahogy ránézek erre a képre, látom azt a bársonybőrű feszes kancát, azt az erővel teli, telivér nőt, aki most is vagyok" – írja posztjában Soma, melyben kiemeli, mennyire fontos önmagunk szeretete, hozzátéve, hogy ez hosszadalmas folyamat eredménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.