Részletek az autista kisfiú eltűnéséről: "A férjem alig hogy elfordult, és a gyerek már el is tűnt"

Tolna-Mözs Tolna kisfiú autista eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy erőkkel keresték azt az autista kisfiút, aki otthonukból szökött ki Tolna-Mözsön. A település határában sikerült rábukkani egy nappal az eltűnése után. 

Legalább százan keresték azt az autista kisfiút, aki otthonról szökött el Tolna-Mözsön. A gyerekre édesapja vigyázott, eltűnése után egy nappal sikerült megtalálniuk. Az édesanya elmondta, hogy Gergő szeret mászkálni, ezért mindig mindent zárva tartanak, most mégis kijutott, mert a hatalmas szél miatt kinyílt a kapu.

"A férjem alig fordult el, és a gyerek már el is tűnt" - mondta a Tényeknek az anya. "Az az egyik olyan úgymond tikkje, hogy nagyon szeret menni. Ennek akadálya nincs, se eső, se szél, se negyven fok. Ezért mindig zárva tartjuk az ajtókat, az ablakokat, az ablakokról a kilincseket leszereltük, hogy véletlenül se tudja kinyitni, mert ki tudná. A kaput, az ajtót kulcsra szoktuk zárni" - árulta el az anya. Ennek ellenére Gergő nem először szökött el, korábban meztelenül talált rá egy szomszéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.