Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti plázában - az énekesnő orvosi ellátásra szorult

Forrás: Opitz Barbi/Instagram -
orvosi ellátás verekedés pláza támadás Opitz Barbi VV Greg
Kedd este ordibálástól és trágár szavaktól zengett az egyik budapesti pláza, ahol megtámadták Opitz Barbit és jó barátját, VV Gergőt. 

Egy éppen a plázában tartózkodó vásárló lett figyelmes a hangoskodásra, amit mint kiderült, egy hatfős csapat okoz, melynek tagjai megtámadták az éppen plázázó Opitz Barbit és jóbarátját, VV Greget. Az énekesnő haját tépték és fenygették, hogy nem jut ki élve.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

"Hatfős roma fiatalokból álló csapat kezdett el kötekedni az énekesnővel és a barátjával. Ahogy hallottam, a külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben. Elég súlyos kritikával illették a lányt, aki megpróbálta figyelmen kívül hagyni a helyzetet, mindhiába, mert nem állt le a kis csoport, megpróbálta tovább stuffolni őt. Egy boltba mentek be, de oda is utánuk mentek és trágár szavakkal illették"mesélte a Borsnak a szemtanú, hozzátéve: "Miután Barbi és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátrarántotta. Úgy láttam, itt szakadt el a cérna, mert ezt már nem hagyta annyiban, és a táskáját meglendítve próbált kiszabadulni támadója kezei közül."

A hölgy azt is elmondta, hogy Barbinak véreztek az ujjai, és egyre durvábbnak tűnt a kialakult helyzet:

"A fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is". - mesélte a nő a lapnak.

A szemtanú szerint úgy tűnt, hogy a veszekedésből verekedés lesz, az egyik üzlet munkatársa odahívta a biztonságiakat, de a támadó csapat őket sem kímélte.

"Volt dulakodás, lökdösés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta" - idézte fel a történteket a hölgy.

VV Greg Forrás: rtl.hu

A Bors szerette volna megkérdezni az esetről Opotz Barbit és VV Greget is, de az előbbi nem vette fel a telefont, az utóbbi pedig nem akart nyilatkozni, bár nem tagadta a történteket. Végül 24 órán látható Instagram storyja igazolta a lap értesüléseit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.