Létrehozva: 2023.06.10.
Módosítva: 2023.08.07.

Hosszú Katinka ragyog az örömtől, Szoboszlait lecsapnák a Newcastle kezéről

Hosszú Katinka bejelentette, új befektetésre szánta el magát; Szoboszlai Dominiket nem csak a Newcastle figyeli; Fazekas Lászlónak sokat romlott az állapota. A Ripost eheti legnépszerűbb sportanyagai közül válogattunk.

Hosszú Katinka az Instagram-oldalán jelentette be, hogy újabb befektetésre adta a fejét. A döntését azzal indokolta, hogy szeret több lábbon állni, és a friss fotón jól látszik, hogy ragyog az örömtől.

„Mindig is pörgős életet éltem, ezért az egyik befektetési választásom a Bónusz Magyar Állampapír, amely lépést tart a piaci hozamváltozással és háromhavonta fizet kamatot! A pénzem így gyorsan és látványosan kamatozik! Szeretek több lábon állni, több befektetési formában gondolkodni! A Bónusz Magyar Állampapírba megéri már kisebb összeget is befektetni” – írta bejegyzésében Hosszú Katinka.

 

Egyre élesebb lehet a verseny Szoboszlai Dominik kegyeiért. A Newcastle United és a Liverpool érdeklődéséről szóló hírek után az Arsenalnál is fölvetődött a magyar sztárfocista neve. A londoni Ágyúsok érdeklődése már csak azért is logikus lehet, mert már évekkel korábban, Salzburgból szerződtették volna Szoboszlait. Az Arsenal híreivel foglalkozó Daily Cannon szerint Szoboszlai szerződtetése még a 2020-as értéke többszöröséért is telitalálat lenne; a dinamizmusával, kreativitásával és gólveszélyességével nagyban növelné Mikel Arteta menedzser lehetőségeit. 

 

Nem javul a 75 éves Fazekas László állapota. Egykori válogatott futballistánk izomsorvadással küzd, és sajnos a gyógyszerek sem javítanak a helyzetén. 

"Az ASL nevű idegrendszeri károsodás visszafordíthatatlan betegség, tolószékben ülök, élek, szerencsére a feleségem segít mindenben" – mondta a Ripostnak a Kapa becenevű, 92-szeres válogatott, háromszoros magyar gólkirály labdarúgó. "Sajnos már borotválkozni sem tudok egyedül. Este hatkor leülök a tévé elé, tizenegyig nézem az adást, aztán lefekszem. Gyakran elkerül az álom, és mivel a lábamban sincs erő, még forgolódni sem tudok.”

A legendás, az 1979-1980-ban európai ezüstcipőt szerzett gólvágóhoz szakképzett masszőr jár, aki rendszeresen kezeli a végtagjait.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

vg.hu

Hivatalos: kiválasztották a nyertest, a valaha volt legdrágább Duna-híd épül meg Magyarországon, de minden forintját megéri – térkép

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

travelo.hu

Ittas nő miatt hajtott végre kényszerleszállást egy Budapestről induló repülő

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SPORT

Hosszú Katinkának már a kislánya is szurkolt az uszodában

SPORT

Bugyi és melltartó nélkül válogat az üdítők között a botrányhősnő - Videó