Berki Krisztián temetése búcsú temetés Berki Mazsi koszorú Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tömeg kísérte utolsó útjára Berki Krisztiánt. A médiasztár mindössze negyvenegy évesen, tragikusan fiatalon vesztette életét május elején. Két kisgyermekét, exfeleségét és özvegyét hagyta hátra, akik mind ott voltak az egykori sportoló temetésén.

A gyászszertartáson Krisztián özvegye, Berki Mazsi is beszédet mondott. A fiatal édesanya, aki tavaly adott életet Krisztiánnal közös első gyermeküknek, nagyon nehezen viseli férje elvesztését. Ismerőseik és barátaik szerint az amúgy is vékony Mazsi még jobban lefogyott, még inkább befelé fordult és a munkával próbálja elterelni a figyelmét.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A rokonok abban bíznak, hogy a temetéssel végre sikerülhet túllendülnie a tragédia okozta sokkon.

– mondta elcsukló hangon beszédében Mazsi, aki hasonlóan szívszorító üzenetet íratott arra a koszorúra, amelyet elhelyezett Berki Krisztián sírján. A Bors szerint ez állt a szalagon:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.