Kiderült: Cserpes Laurára ismét rátalált a szerelem

Forrás: Cserpes Laura/Instagram -
párkapcsolat új szerelem Cserpes Laura Gyurta Dani
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura már tavaly is utalt arra, hogy egy titokzatos férfi elrabolta a szívét, most azonban már biztos, hogy az énekesnőre ismét rátalált a boldogság. 

Az énekesnő a hétvégén Káptalantóton járt, ahonnan több képet is posztolt, az egyik azonban jóval beszédesebb volt a többinél. A fotón egy titokzatos férfi karolja át Laurát, és bár nem derült fény arra, hogy ki ez a bizonyos titokzatos férfi, a képhez fűzött szöveg is elég árulkodó.

"Kicsimmel piacozásokba' " - írta. Az Instagram-sztoriról készült képet itt lehet megtekinteni.

Cserpes Laura Forrás: Cserpes Laura/Instagram

Laura egy évvel ezelőtt, ugyan nagyon szűkszavúan de már nyilatkozott a magánéletéről, amikor az egyik követője rákérdezett, hogy van-e titkos szerelme.

"Persze, hogy van! De nem mondhatom el, hogy ki az, mert ha elmondanám, akkor többé már nem lenne titkos" - válaszolta akkor.

Az énekesnő korábban Gyurta Dani párja volt, aki nemrég kötötte össze az életet Iszak Esztivel, másik ismert exe pedig Fekete Dávid, aki jelenleg házi őrizetben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.