Létrehozva: 2022.09.30.

Fontos bejelentés érkezett az Ötöslottó Szuperkoncertről

Előbb nyitnak a kapuk a szombati ingyenes Szuperkoncerten.

Szerző Ripost

A rendkívül nagy érdeklődésre tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16:30 helyett már 16:00-kor megnyitják a kapukat a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők előtt. Az eseményre minden eddiginél különlegesebb színpadtechnikával készül a Szerencsejáték Zrt., így azok sem maradnak le a fellépésekről, akik a hátsó sorokban foglalnak helyet. A színpad már majdnem kész, az építésről szóló kisvideót itt lehet megtekinteni.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Már csak egy nap van hátra: október 1-jén több mint 60 ezer négyzetméteren élvezhetik a koncerteket a 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertre érkezők. A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel az eseményre már korábban be lehet jutni: a szervezők a biztonságos és kényelmes beléptetés érdekében már 16:00-kor kinyitják a kapukat, az időjárási előrejelzések szerint szombat délután már az esernyőkre sem lesz szükség. 

A 65 éves Ötöslottó Szuperkoncert rendkívüli színpadtechnikával érkezik, a látványról a beépített hidraulikus színpadlift és süllyesztő rendszer gondoskodik, amihez 300 fényvető, köztük számítógép vezérelt, mozgatott világítás hidak, lézershow, több száz rakétából álló pirotechnikai show, valamint szikraeső társul. A több mint 300 négyzetméternyi ledfalnak és a 100 ezer wattos hangtechnikának köszönhetően a hátsó sorokban állók sem maradnak le az igazi koncertélményről.

A Szikora Róberttel kiegészülő VALMAR duó 17:30-kor nyitja a koncertek sorát, 18:30-tól pedig az MTV EMA közönségdíjasa, a Follow The Flow lép színpadra. 20:00-tól Magyarország legnépszerűbb női előadója, Rúzsa Magdi nagyszabású koncertje veszi kezdetét, amely rendkívüli showelemeket is tartalmaz majd.

Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény a korábbi évekhez hasonlóan ismét akadálymentes lesz, a mozgásukban korlátozottak, a vakok és gyengénlátók, valamint a siketek és nagyothallók a koncertet egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett akadálymentes lelátóról élvezhetik, melynek megközelítését egy önálló beléptetési pont segíti.

A korábbiakhoz hasonlóan a látogatók a szórakozás mellett egy jó ügyet támogathatnak, hiszen a nemzeti lottótársaság a helyszínen értékesített termékek után befolyt összeget 100%-ban az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlja fel. A hozzájárulásból a Kapaszkodó gyermekfejlesztő programon keresztül összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő hátrányos helyzetű gyereknek biztosítanak a többek közt iskolán kívüli korrepetálást vagy éppen fejlesztő foglalkozást. 

A Szerencsejáték Zrt. továbbra is elkötelezett abban, hogy a Szuperkoncert ne csak a fővárosban élők számára legyen elérhető. Éppen ezért az eseményre vonattal, illetve autóbusszal utazók 50%-os menettérti kedvezményben részesülhetnek 2022. október 1-jén a MÁV-Start Zrt. és a Volánbusz járatain. A kedvezmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes.

A 65 éves Ötöslottó Szuperkoncertet élőben követheti az is, aki a helyszínen nem tud részt venni, hiszen a Szerencsejáték Zrt. az esemény weboldalán és a videómegosztón is közvetíti a koncerteket. 

Minden, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Az esemény Facebook-oldalát ide kattintva érhetitek el. 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter baklövésén röhög az internet

borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

magyarnemzet.hu

Gyurcsány azt tette, mint a gyöngytyúk azzal a bizonyos testnedvvel

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Mutatjuk a gyermekvédelmi törvénycsomag pontjait, komoly szigorítások léphetnek életbe

INSIDER

Követői tették helyre a hazugsággal kampányoló Magyar Pétert

INSIDER

Luxusterepjárót állított Karácsony Gergely a Blaha közepére

INSIDER

Akár tíz évre is börtönbe kerülhetnek a hídpénzbotrány elkövetői

INSIDER

Eltűnt egy 3 éves autista kisfiú, amíg a nagymamája teregetett

INSIDER

Deutsch Tamás: A dollárbaloldal már megint támadást indított Magyarország ellen

INSIDER

Hivatalos: megvan, mikor nyit pontosan a budapesti Primark

INSIDER

Orbán Viktor Budapesten folytatta az országjárást, Szentkirályi Alexandrával is találkozott