"Más értelmet nyertek a pillanatok" - így várták a Mikulást Rúzsa Magdi csemetéi - fotó

Rúzsa Magdi karácsony ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi édes fotón mutatta meg a hármasikreket, Lujzát, Kevét és Zalánt, ahogy a kandalló előtt ücsörögnek.

Ez az első ünnepi időszak édesanyaként Magdi életében, és láthatóan mindent megtesz azért, hogy az apróságoknak minél különlegesebb legyen a legelső karácsonya. A megosztott fotón egy hatalmas kandalló látható, mellette egy szinten méretes diótörővel, előttük pedig a kicsik ámulnak a tűz pattogásán.

"Más értelmet nyertek a pillanatok. Csak hátradőltem és néztem őket. Pár perc, hiszen az ilyen idill gyorsan elszáll három egykorú esetén, de nekem megállt az idő. Soha életemben még nem láttam ilyen szépet. A valóságos csoda volt minden színével. A mi csodánk. Közben kalapált a szívem és a lelkem a szeretettől, ami akkora, amit elképzelni sem tudtam soha. Áthúzott fölöttünk egy pajkos angyalka, aki gyakran járt hozzánk játszani, már korábban is. Odaült a zongora tetejére és nevetgélve nézte hol őket, hol meg engem. - Ugye jól döntöttünk? - kérdezte huncutul. -Jól! - mondtam, és belekortyoltam a reggeli kávémba" - fűzte hozzá az idilli pillanathoz Magdi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.