Lékai- Kiss Ramóna győzött: Nem hiszed el, mit mondott erre Ördög Nóra





Évekig senki nem rúghatott labdába Ördög Nóra mellett, ám idén nem ő lett a befutó.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.03.30.
Kiss Ramóna TV2 gratuláció Ördög Nóra

Szerda este nagyszabású rendezvényen adták át a Televíziós Újságírók Díját, ahol műsorokat, színészeket és műsorvezetőket díjaztak. A jelöltek között Lékai-Kiss Ramóna és Ördög Nóra is szerepelt, végül az előbbi nyerte el a legjobb női műsorvezetőnek járó elismerést. Bár sokan azt hihették, hogy Ördög Nóra sikersorozata nem törik meg, és ahogy eddig hét alkalommal, úgy most is ő veheti át ezt a rangos elismerést. Helyette azonban most kolléganője, a Sztárban Sztár zsűritagja büszkélkedhetett vele.  Ramóna a rendezvény másnapján szívesen mesélt érzéseiről és a Borsnak, azt is elárulta, ki volt az első, aki gratulált neki.

Lékai-Kiss Ramóna nagyon vágyott erre az elismerésre. 

Nagyon büszke vagyok erre a szakmai díjra, az pedig kifejezetten hatalmas öröm számomra, hogy Ördög Nóra után, - aki egyébként elsőként gratulált nekem Mexikóból - idén én vehettem át ezt az elismerést. Már a jelöltség önmagában is nagyon nagy szó, de hatalmas vágyam volt, hogy ez a trófea az én polcomra is odakerüljön, és hogy ez most, 2023-ban történt meg, igazán örömteli, nagyon hálás vagyok ezért.

– mondta a Borsnak Ramóna. Az, hogy Ördög Nóra elsőként gratulált neki, sokat elárul a kettejük kapcsolatáról. A nézők a Dancing with the Stars adásaiban is láthatták, milyen jó viszonyt ápol egymással a két műsorvezető. 

Lékai-Kiss Ramóna amikor 2017-ben elment az első műsorvezetői meghallgatására, nem gondolta, hogy  egyszer ilyen szakmai elismerést kap. A győzelme ellenére sem lazsál sőt, továbbra is szeretné maximális odafigyeléssel végezni a munkáját. A díjátadón a boldogság mellett az izgalom is hatalmába kerítette a TV2 sztárját. Annak ellenére érzett így,  hogy csak régi ismerősök, barátok és kollégák vették körül. 

Nem szerepelt a távoli terveim között ez az elismerés, de vágytam rá.  A TV2-nek köszönhetően lehetőségem van hónapról-hónapra, újabb és újabb műsorokban szerepelni és szórakoztatni a nézőket. Leghálásabb mégis Pavel Stanchevnek és Fischer Gábornak vagyok, akik a mai napig megbíznak bennem  – zárta a gondolatait Lékai-Kiss Ramóna.

Hétszer megnyerte, idén nem sikerült

Ördög Nórát már kilenc alkalommal jelölték a Televíziós Újságírók Díjára, amiből hétszer sikerült is hazavinnie a szobrocskát. Ezzel, az elismerés történetében abszolút rekordernek számít. Bár idén kolléganője letaszította a trónról, egy cseppet sem kesereg, hiszen az Ázsia Expressz megkapta a legjobb reality-nek járó díjat. Nóri Mexikóból jelentkezett be az átadóra, ahol éppen a műsor következő, negyedik évadát forgatják.





 





Ezeket olvastad már?
„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

„Felnőtt" – megmutatta kész nővé cseperedett lányát Demcsák Zsuzsa

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

Renée Zellweger 55 évesen Bridget Jones szerepében tér vissza

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

„Nem volt elég, hogy földhöz vágtalak?” – egymásnak estek a Házasság első látásra férjei

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Szenes Iván 100 éves lenne – lánya, Szenes Andrea: „Egyre jobban hiányzik”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás