Ismert magyar fitneszmodellt késeltek meg hajnalban: a férj később öngyilkosságot kísérelt meg

késelés gyilkossági kísérlet fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkéselte feleségét, majd 20 hónapos kislányával bezárkózott a házba egy férfi ma hajnalban Nyírteleken. A Tények információi szerint az áldozat egy híres magyar fitneszmodell, aki se veled, se nélküled kapcsolatban élt férjével.

A Tények információi szerint K. Ildikó péntek hajnalban ment közös gyerekükért volt párjához, ebből alakult ki a konfliktus. A köztük kialakult vita közben a férfi többször megszúrta feleségét, aki a szomszédban élő fiatalember segítségével a kerítésen keresztül menekült el a helyszínről. Eközben riasztották a mentőket és a rendőröket.

A késelő férfi ezután 20 hónapos kislányukkal együtt bezárkózott a házba, egy ideig gyereksírás szűrődött ki, ám amikor csak csend lett, az egyenruhások berontottak a házba. A gyermeket sértetlenül, a férfit egy másik szobában találták meg: ő öngyilkosságot kísérelt meg.

Rengeteg vért veszített, így ő és a megszúrt édesanya is életveszélyes, súlyos sérülésekkel került kórházba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.