RETRO RÁDIÓ

Wellness szállodában emelték meg saját fizetésüket a pedagógus szakszervezet vezetői - aztán elmentek tüntetni... - videó





A Metropol úgy értesült, hogy október utolsó előtti hétvégéjén a hajdúszoboszlói Aqua Palace szállodában tartotta meg XXXIV. kongresszusát a tanártüntetések egyik fő szervezője, a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ).



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.26.
Módosítva: 2023.06.26.
pedagógus szakszervezet fizetésemelés wellness szálloda

„Helyreigazítás

A 2022. november 26. napján 08:46 órakor megjelent „Wellness szállodában emelték meg saját fizetésüket a pedagógus szakszervezet vezetői - aztán elmentek tüntetni... – videó” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy a szakszervezet vezetői szigorú titoktartást kértek egymástól a tekintetben, hogy a fizetésemelések megszavazására, valamint a sztrájk követelések megfogalmazására egy wellness szállodában került sor. A valóság ezzel szemben az, hogy a kongresszuson az időközi választások pótküldöttei írták alá azt a titoktartási nyilatkozatot, amelyet a teljes körű tisztújítás során megválasztott kongresszusi küldöttek a megválasztásukat követően írnak alá.”

 

Talán a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel, egy wellness hotelt találtak erre a legjobb helyszínnek. Döntéshozatal közben így bármikor igénybe tudták venni a wellness központ kényeztető szolgáltatásait: a szauna- és wellnessparkot, valamint az éttermek sokaságát. Aztán még mielőtt a kormánynak címzett követeléseiket megszavazták volna, két termálvizes fürdőzés között, szakítottak időt arra is, hogy a saját fizetésüket felemeljék.

 

 

 

Az élményfürdőhöz csatlakozó Hungaro Spa Hotel termálszállodában, ahol a szakszervezet vezetői nem spóroltak a tagok pénzén, a szakszervezet közös kasszájából átlag 50 ezer forintot fizettek a szobákért. Fontos volt számukra, hogy a saját maguknak megszavazott fizetésemelés és a kormánynak szóló követelések megfogalmazása közben bármikor igénybe vehessék a fürdő és az élményközpont kínálta lehetőségeket.

 

A Metropol információi szerint a szakszervezet vezetői szigorú titoktartást kértek egymástól a tekintetben, hogy a fizetésemelések megszavazása, valamint a sztrájk követelések megfogalmazására egy wellness szállodában került sor. Nyilvánvalóan ők maguk is érezték, hogyha mindez kiderül, az meglehetősen kínos helyzetbe hozza őket. A történetnek sajátos bájt ad, hogy mindeközben a PSZ utcára vezényelte tüntetni tagjait és a szimpatizánsait Budapesten.

 

A Metropol megszerzett egy videót, amin jól látható, hogy a szakszervezet vezetői a wellnessközpont egyik teraszán még egy közös táncot is lejtettek, szelfiket készítettek mielőtt magukat alaposan ”’kivelneszezve” elindultak volna a demonstrációra.

„Miénk itt ez a hely!” énekelték, kart, karba öltve a wellness-szálló teraszán.

A videót ezen a linken megnézheti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás