RETRO RÁDIÓ

Dolgozik a sors, a Kosnál újra fellobban a régi láng





Az sem baj, ha keresed ma a találkozás lehetőségét...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.27.
horoszkóp

2022. november 27.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy kialudtnak hitt kapcsolat ma újra lángra lobbanhat. Ha ezzel a szíve mélyén is egyetért, akkor jól teszi, ha keresi a találkozást. Ha nem, akkor inkább kerülje messzire. Persze, nem minden önön múlik. A sors is bedolgozik az ügybe.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma könnyen elszaladhat önnel a ló, és olyasmit is kimondhat, amit később nagyon megbánhat. Főleg azért, mert valakit megbánt, akit pedig épp, hogy magához akart láncolni, vagy akinek nagyon sokat köszönhet. Kérjen bocsánatot!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valahogy a szokottnál is szókimondóbb. Semmit nem képes magában tartani. Ezért alkalmas ez a nap a tisztázó beszélgetésekre. Bármily kellemetlen is ez, mégis közelebb viszi a megoldáshoz, mint az örökös köntörfalazás.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kitűnő érzékkel találja meg a hangot nemcsak a barátaival, de azokkal is, akikkel szemben némileg ellenséges érzéseket táplált. Ma bennük is meglátja a szeretnivalót. Ez segíti önt a megértésben. A megértés már megbocsátás.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új emberek lépnek az életébe. Az új emberek, új szeleket, új életlehetőségeket hoznak. Ne csodálkozzon, ha ez együtt jár azzal, hogy bizonyos régiek meg eltűnnek. Ez az élet velejárója: a változás. Önnek most ez kell.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A magánéletében változásokkal kell számolnia. Talán úgy érzi, hogy magányos, pedig vannak ön körül. Vagy épp ellenkezőleg: semmi másra nem vágyik, mint a magányra. Tény, hogy valami most érlelődik önben, mint a mag a földben.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma tele van energiával, és az erő, ami önnél van a többieket is megfertőzi. Ha kerti munkálkodásba, vagy nagytakarításba kezd, biztos lehet benne, hogy a többiek szívesen és kedvvel követik. Kirándulásra is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyobb társaságot várhat mára, vagy programja van, pedig legszívesebben édes kettesben maradna a párjával. Azért mindenképp hagyjanak egymásra is időt. Ha másképp nem úgy, hogy kicsit tovább heverésznek ma reggel az ágyukban.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önön múlik, hogy képes lesz-e tartalmat adni a mai napnak, és ezzel felrázni az unalomba süppedt családtagjait is. Talán unja már, hogy ez mindig önre hárul. De hát ön vívta ki magának a nagy középponti szerepet, ezzel kötelesség is jár!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tiszta fejjel ébred, ami hozzásegíti önt ahhoz, hogy jobban átlássa a helyzetét. Látja a saját hibáit is, és a másokét is. És tisztábban látja az utat, amit követnie kell. Ha kátyúba jutott, akkor a kiutat. Valaki ma segítő kezet nyújthat önnek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma minden lehetősége adott lesz ahhoz, hogy az elképzeléseit megvalósítsa. Lépjen hát bátran a tettek mezejére! Arra azonban mégis jó lesz ügyelnie, hogy milyen eszközöket használ. Nehogy túlterhelje magát, vagy megbántson valakit!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Igazi kalandra számíthat a mai napon. A szerelem nem fogja békén hagyni mindaddig, amíg teret nem ad neki az életében. Az érzelmek persze meg is ijeszthetik. Ne féljen a szenvedélytől!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás