Nagy Alekosz keményen visszaszólt Erdei Zsoltnak: nem csitul a botrány

Forrás: facebook/nagyalekosz -
horgász Alekosz Erdei Zsolt botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz minden horgászt magára haragított, nyilatkozatát Erdei Zsolt is véleményezte. Természetesen az egykori valóságshow-szár válaszolt Erdei szavaira.

"Nem vagyok meglepve, hogy a horgászokat rendre kidobják a nők. Tinderen is hangsúlyozzák: hallal fotózkodók, balra. A horgászok szerencsétlen, kártékony nyavalyások, sört ivó proletárok" - fakadt ki posztjában Alekosz, aki szerint "a pecások ponttyal fotózkodó idióták, akiket csak a hal érdekel, és mindenkit a sügérnek rendelnek alá." - mondta a többi között Alekosz: véleményét Erdei Zsolt is kommentálta.

"Anyukám azt mondta régen, hogy »kutyaharapás, szamárbőgés nem hallik az égig«. Kár ezzel foglalkozni... Alekosz nevét hallottam ugyan, de nem ismerem, életemben nem találkoztam vele. 8 éve tévét sem nézek, egyébként sem szerettem soha a valóságshow-kat... Úgy gondolom, nem szabad általánosítani. Mindenhol vannak jó és rossz emberek, de én úgy tapasztaltam, hogy a horgászok nyugodt népek. Persze, van, aki dorbézol, de az a csoda, szépség és fifika, amivel sokuk rendelkezik, az életben való boldoguláshoz is sokat segíthet nekik. Lehet, rossz élménye volt ezzel az időtöltéssel" - mondta az AC Newsnak Erdei, a válaszra pedig nem kellett sokat várni.

Alekosz visszaszólt Erdei Zsoltnak Forrás: facebook/nagyalekosz

"Hol a pénz! Madár.

Nyolc éve nem néz tévét, a Való Világot pedig nem szereti; általánosított egyet tegnap a világbajnok, miközben szamárbőgésnek hívta a halászokkal kapcsolatos szavaimat. De ha valaki nem néz televíziót egy évtizede, az honnan tudja??!

A fifikát írja a tóparti proletárok számlájára, amiben neki is nagy tapasztalata van. Hol a pénz!! Madár. Központi Sport Iskolában a 40 éves..! várótermi székecskéket lecserélte már? Szakvezető Úr. Világbajnok Úr. Nem passzolt a kémia?

Görög gladiátor őseim kultuszát tiporja porba azon mondatával, hogy nem a tömegeknek bokszolunk. De..!! Világbajnok Úr. Mi a tömegnek bokszolunk. Kokó bizonyára tudja ezt. Nyerd meg a tömeget; elnyered a szabadságod. Kokó a nép-bajnok!

A vérre szomjas tömeg itt nem azért fizet, hogy ne legyen kémia. Legyen kémia! Bokszoló és tömege között, ez a kapocs. Utcai bunyós, a kocsmában verekeszik. Egy Világbajnok pedig a ringben, a közönsége előtt, és nekik. Hol a pénz! Madár.

Nagy Alekosz – bajnok. Világbajnok" - írta Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.