Jégeső és felhőszakadás: ekkor várható az ítéletidő

Fotó: Koncz Márton - Origo -
hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütéses napok után esős, zivataros időjárás várható. 

Kedd
A gyakran erősen felhős égből több hullámban várható eső, zápor, zivatar. Főleg a keleti tájakon jégeső, felhőszakadás is lehet. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. Hidegfronti hatás érvényesül. 18 és 27 fok között változik a hőmérséklet.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Szerda
Észak felől fokozatosan csökken a felhőzet, és szikrázóan napos, tiszta idő alakul ki. Nem lesz már csapadék. Az északkeleti szél napközben veszít erejéből. 21 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Csütörtök
Ragyogóan napos, kellemes időre számíthatunk. Eső biztosan nem lesz. Hűvös lesz a reggel, délután 20-25 fok valószínű.

Péntek
Fátyolfelhők szűrik a napsütést, de ebből csapadék nem fordul elő. 24 és 29 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél néha élénk lesz.

Szombat
A napsütés mellett egyre gyakrabban növekszik meg a gomolyfelhőzet és délután - egy közeledő hidegfront hatására - egyre több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. 30 fokos kánikula lehet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.