Hatalmas halomban állnak a virágok: így néz ki a temetés után Berki Krisztián sírja

Fotó: Polyák Attila - Origo
Fotó: Polyák Attila - Origo -
Berki Krisztián temetése fotó Berki Krisztián sírja temetés gyász koszorú Berki Krisztián halála Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 26-án helyezték örök nyugalomra a tragikusan fiatalon elhunyt médiasztárt, Berki Krisztiánt. Az elhunyt kérésére a gyászolók fehér ruhában jelentek meg a temetésen, és a koszorúk is egytől egyig fehér színben pompáztak.

Berki Krisztián temetésén ott voltak szerettei és rokonai, exfelesége Hódi Pamela, és özvegye, Berki Mazsi is. Az egykori sportoló és médiasztár felesége szívszorító beszédet mondott a szertartáson, el-elcsukló hangon tudott csak beszélni gyermeke apjáról, férjéről és szerelméről. Saját koszorút helyezett ő is Krisztián sírjára, melyre megható üzenetet íratott.

Fotó: Koncz Márton - Origo

A vendégek közül sokan egy-egy szál virággal, de voltak, akik hatalmas, fehér koszorúkkal érkeztek. A temetés végére olyan nagy halomban álltak a koszorúk Berki Krisztián sírján, hogy a fejfa is alig látszott ki alóluk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.