Cukiságbomba: Rúzsa Magdi így öleli egyszerre mindhárom babáját

Rúzsa Magdi Rúzsa Magdi babái fotó hármasiker cukiságbomba cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország izgult és szorított azért, hogy Rúzsa Magdi mindhárom babája egészségesen jöjjön a világra. A szülés szerencsére komplikációk nélkül lezajlott és az énekesnő az elmúlt hónapokat már otthonában tölthette gyermekeivel.

Magdi kihasznál minden percet, amit a gyermekeivel tölthet és be is számol minden örömteli eseményről, pillanatról a saját közösségi oldalán. Május elején megmutatta, milyen csodás szobában töltik mindennapjaikat az ikrek, most pedig egy meghitt fotóval dobta le a cukiságbombát.

Az énekesnő ugyanis egyszerre öleli mindhárom babáját. Amilyen gyorsan cseperednek az ikrei, erre már nem sokáig lesz lehetősége.

Magdi a szülés után májusban tért vissza először a színpadra, és javában készül júliusi koncertjére is, amit már nagyon várnak a rajongói.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.