"Sírva fakadtam az utcán" - Rúzsa Magdi csak a kórházban érezte biztonságban magát ikreivel

Rúzsa Magdi terhesség szülés után szülés hármas ikrek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország izgatottan követte figyelemmel a népszerű énekesnő várandósságát. Rúzsa Magdi ugyanis hármas ikrekkel volt terhes és idejekorán befeküdt a kórházba, mert félt attól, hogy komplikációk adódhatnak. A szülés azonban gond nélkül lezajlott.

Magdi kívülről felhőtlenül boldognak tűnt, ám most őszintén bevallotta, hogy furcsa érzések kavarogtak benne. Elmondta, hogy csak a kórházban érezte magát biztonságban a babáival, olyannyira, hogy rettegett eljönni onnan.

– mesélte az énekesnő a HOT! magazinnak adott interjújában. Rúzsa Magdinak teljesen átrendeződött az élete, ami érthető is, hiszen már nemcsak férjével kettesben, hanem öten élnek egy fedél alatt. A kórházat elhagyva sikerült kialakítania egy olyan rendszert, amely megkönnyíti a mindennapjaikat és Magdi is biztonságban érzi magát a csöppségekkel.

Rúzsa Magdi és az ikrek Forrás: Rúzsa Magdi Instagram

"Nagyon izgalmasak a napjaink, de komoly rendszerünk van, abban hiszek! Mindent egyszerre csinálunk: az etetést, a pelenkázást, a fürdetést. A testvérek szépen alkalmazkodnak egymáshoz. Figyelünk az igényeikre, látjuk, ki hol tart éppen, akárcsak egyetlen babával. Szerencsére jó alvók, és már mindegyiknek megvan a saját kis személysége. Amikor sikerül, alszom egy picit, amikor nem, akkor nem. Szabad perceim nem nagyon vannak mostanában."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.